Kíváncsi vagyok, hogy akinek baja van a "Suttogó" könyvekkel, annak mi a problémája velük?
Én sem vagyok érte oda. Vannak benne jó, és rossz tanácsok. (mint minden ilyenben)
Az én alapvető problémám vele, és ezt pont a gyerekorvosunkkal beszéltem át anno, hogy ezek a könyvek "amerikai" gyerekek nevelésére valók.
Itthon általában a gyerekkel van az anyuka 1-2-3 évig is.
Ezzel szemben Amerikában 6 hét és 6 hónap között, a továbbiakban meg bébiszitter, meg nagyszülő és hasonló. A könyv nekik szolgál tanáccsal, ez alapján mindenki egyformán áll hozzá a gyerekekhez. Ha anyuka a könyv szerint altat, a bébiszitter is aszerint fog és az óvodák is ezt a módszert követik. Itthon ez nem így van. Mivel anya van általában a gyerekkel, az ő nevelési módszere a követendő.
Amcsiban boldog boldogtalan vigyáz a picikre, ezért van az "egységes" nevelési "útmutató". Na, ez az én véleményem. Nem tudom, mennyire voltam érthető. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!