Babakocsi kérdés? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó minőségű könnyen kezelhető babakocsit! Segítetek választani? Ezekre gondoltam. [link] [link] [link] mi a véleményetek róluk? Ha van olyan babakocsi ami nektek bevált kérlek írjátok meg melyik az ! :)2012. aug. 10. 07:15
1/6 anonim válasza:
Csakis a 3.
Én mindhármat láttam élőben ,és az a kocsi nagyon praktikus sztem...
2/6 anonim válasza:
Én nem ismerem ezeket a kocsikat de nekem is a 3. tetszik a legjobban ahogy itt nézegettem őket.
3/6 anonim válasza:
Hát én nem adnék ki egy babakocsiért 99ezret,a brendonban is lehet kapni nagyon jókat 35-40ért!
4/6 anonim válasza:
én láttam egy-két chipolinot, a hugomnak is olyan van, hát... az ő 178 centijéhez egy kicsit alacsony, a baba is alacsonyan van benne. Viszont az espirot is láttam élőben meg is kértem az anyukát, hadd próbáljam ki és nekem bejött. Könnyű, fordulékony. Nekem Ps682-m van, ezt örökli a kis pocaklakó a nővérétől, de ha most vennék, akkor az Espiro vagy Römer Britax között vacilálnék.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ahogy nézegetem nekem az espiro masszívabb tűnik. A Brendonban meg melyik babakocsi az ami 30-40ezerbe kerül és újszülött kórtól lehet használni? Na meg nem egy batár? Én szánok rá ennyit mert szeretnénk még babát és akkor már nem akarok megint babakocsit venni.
2012. aug. 10. 09:58
6/6 anonim válasza:
Nekünk Espiro Atlantic van. Csak egy hátrányát tudom neked mondani, elég nehéz. De ez is viszonylagos, soknak van nehezebb. Különben tökéletesen meg vagyunk vele elégedve. A Vector könnyebb, de azt nem láttam élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!