Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Melyiket vennétek meg inkább és miért?

[link]

[link]

2011. dec. 6. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő tetszik! :)

Elsőt inkább téli babának, mert jól téliesíthető.

Másodikat meg nyárinak :)

2011. dec. 6. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is az 1. jobban tetszik.
2011. dec. 6. 05:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a második tetszik, mert egyszerűbbnek tűnik. Mármint kocsiba bepakolni, meg könnyebb is lehet az elsőnél.
2011. dec. 6. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nincs autónk és egy kis településen élünk. Az útviszonyokat próbálom érzékeltetni veled ez által.

Hasonló babakocsink volt, mint az első, és én most is azt választanám. Szerettem, hogy nagy a kocsi, kényelmes, lehet alulra pakolni, jó a kocsitáska. Jó nagyok a kerekei, stabil, jeges, csúszós úton is megtart. Téli babám van, engem megnyugtatott, hogy körbeöleli a kocsi, védi. -20 fokban is altattam benne az üveges teraszon, jól körbe lehetett bugyolálni, volt elég hely.

A sportkocsivá alakítható résszel is elégedettek voltunk, de utazáshoz vettünk egy könnyű kis Peg Peregót, mert nekünk vonaton, buszon azért az praktikusabb, pláne, ha egyedül utaztam, kétszeri átszállással, az könnyebb volt még gyerekkel is.

Próbáld meg kideríteni, összecsukva hogyan fér be a kocsitokba (ha ez szempont).

Viszont, a sógornőmnek már nem ajánlottam, mert ő Budapesten él, és Pesten közlekedni babakocsival halálos, még kisebbel is, nemhogy egy ekkorával! Ha nagyvárosi vagy, szerintem a legfőbb szempontod az legyen, hogy könnyű kocsi legyen, mert bizony az akadálymentesítés csak álom, ha tömegközlekedsz, de olyan bicepszed lesz, hogy csak na!

Az első pesti babakocsis élmény óta igen nagyot nőttek a szememben a nagyvárosi anyukák!

2011. dec. 6. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat mindkettohoz kell a hely a csomagtartoban rendesen ha valahova viszed. Ha jol latom a kerekek kozotti tavolsag nem allithato ezek eleg szelesek. Nekem a masodikhoz hasonlo van. szeretem h egyszeru hasznalni, neha nagy vasarlaskor ha babaval megyunk (es kocsival) bizony szorosan vagyunk az autoban, mert sok helyet foglal a csomagtartoban. Ettol fuggetlenul szeretem.
2011. dec. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!