Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik babakocsit...

Szerintetek melyik babakocsit válasszam? Melyik a jobb? Tapasztalatok!?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2011. dec. 1. 10:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nekem az ABC Design tetszik a legjobban, páromnak meg a Touragoo! :)
2011. dec. 1. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a Tourago közül válasszatok!!!
2011. dec. 1. 10:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek Touragoo 'mesejárgánya' van. Ő nincs vele megelégedve. Az is lehet, hogy éppen hibás darabot fogtak ki, vagy egyszerűen pechesek.

Ha már mindenképpen e 3 típus között akarsz választani - és meg is engedhetitek magatoknak -, akkor az első fajtát válasszátok ki.

Mondjuk egy babakocsinál az is fontos, hogy 1) milyen környezetben akarod használni (macskakövesút, erdős talaj, stb.); 2) milyen gyakran tömeg közlekedsz vele (nem mindig marad pl. 10 kg a babakocsi!); 3) milyen gyakran utaztok személygépjárművel (mennyire lehet összecsukni, elférni benne); 4) mennyire tágas a babakocsi beltere (kényelmesen elférjen a gyermek); 5) a kerekei mennyire felelnek meg a szélsőséges időjárásnak (pl. télen 15 centis hóban sikerül-e tolnod); 6) a tolókart átlehet e helyezni a másik oldalra (gondolom 1 évesen nem szeretnéd, ha a gyermeked téged nézne non-stop)

2011. dec. 1. 10:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Miért? Leírnád a tapasztalatod? köszönöm :)
2011. dec. 1. 10:50
 5/13 anonim ***** válasza:

a három közül az ABCt biztos nem, mert iszonyú pici alul a bevásárlókosara, ami most nem tűnik fontosnak, de mikor nem tudsz hova pakolni, akkor majd fogod a fejed :)

a Touragook közül mindkettő jó, árban ugyanott vagy, de akkor már a Lolli, mert ahhoz hozzá adják a hordozót is

2011. dec. 1. 10:52
 6/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszönöm a választ! Nekem első baba lesz, az ismerősök mindent mondanak már, csak hasznosat nem :(

Kocsival járok, kertes házban lakunk, az út nálunk elég jó! Szóval ezért is gondolnám megfelelőnek az ABC design babakocsit! Csak azt hallottam, hogy a sport része, csak 1 éves korig kényelmes a gyereknek! És akkor nem biztos, h megéri megvenni!!!!

2011. dec. 1. 10:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Az előzőt a 10:50-nek írtam :)
2011. dec. 1. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Én leginkább az aBC Designt választanám,utána meg esetleg azt a piros-fekete touragoot a kerekek miatt, a harmadikat semmiképp.
2011. dec. 1. 10:57
 9/13 A kérdező kommentje:

10:52-es

Ennyit számít a kosár a babakocsihoz? Oda nem csak 1-2 dolgot szoktak bepakolni? :)

Mert ha levegőzni viszem a babát, vagy el kell menni valahová akkor használnám a babakocsit! Bevásárlásnál nem oda tenném a megvett dolgokat, játékát bele tudom tenni külön táskába!

2011. dec. 1. 10:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Biztosan a lollit választanám!

Van hozzá hordozó is, és nekem sokkal jobban tetszik, plusz ezzel egyikőtök favoritja sem lesz meg, nincs vita. :)

Boldog babavárást!

2011. dec. 1. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!