Szerintetek melyik babakocsit válasszam? Melyik a jobb? Tapasztalatok!?
2011. dec. 1. 10:41
11/13 anonim válasza:
ABC babakocsin van és szuper jó, alulra nem igazán pakolok, hisz nem babakocsival megyek vásárolni
használtan vettük nagyon jó állapotban és nevetségesen alacsony összegért,ez is közre játszott abban hogy ezt vegyük
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. dec. 1. 11:19
13/13 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált, bár egy korábbi modell van nekünk. Egyszerűen lehet cserélgetni rajta a dolgokat. Sok jó funkció van benne. Mózes jó hosszú, jókat alszik benne a baba. És ha séta közben be kell ugrani a boltba, alulra több minden befér. Én sem gondoltam hogy babakocsival fogok vásárolni, de az élet felülírta. Sok mindennel leszel így, hogy most azt gondolod, hogy nem fogod tenni aztán meg majd mégis. :-) Én nagyon ajánlom neked ezt a kocsit. Nem kicsi, de opel astra csomagtartójába simán befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!