Melyik babahordozó jobb? A Premaxx baby bag és a Cybex I go között vacilálok. Használta/használja valaki ezeket? Mik a tapasztalatok?
Én Cybex i go-t vettem,nemsokára jön a kiscsaj:),de mivel fekvőben is lehet vinni a picit,ezért jobb.
lehet már használtan is kapni,olcsóbban...inkább azt vedd,mert az első hónapokban nem jó az ülő póz...
nyah megnéztem:))
Így is kitartok az enyém mellett,nemcsak a baba,de msot már a mama miatt is...a cybex ha nagyobb lesz nem fogja húzni a hátad annyira,ettől fog leszakadni mert félvállas...és engem az erszény póz sem győzött meg,ne hari:(
Én pont az első időszak miatt vettem Premaxxot, rendes kenguruba be nem tenném a pici babámat! Nagyobb korában meg majd meglátjuk, hogy húzza-e a hátamat vagy jó lesz.
Kisbabának szerintem tökéletes, amikor a babakocsizást ki lehet vele váltani. Hozzáteszem, hordozóba sem fogom betenni a gerince miatt, csak amíg autóban ülünk.
A bevásárlóközpontokban szinte csak hordozót lehet látni :( Vagy a babakocsiban, vagy a bevásárlókocsira téve.
Márpedig egy nagy bevásárlás nem 3/4 óra, az ortopédusok véleménye szerint pedig max. annyit lenne szabad hordozóban lenni a legkisebbeknek, ami még nem káros. Autós út során is ki kellene venni belőle időnként. Ehhez képest órákig elnyomorgatják benne szegénykéket. Aztán ha évek múlva gyógytornára kell hordani, csodálkozni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!