WOW-játékok tényleg olyan jók ahogy dícsérik? Melyiket válasszam 1,5 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Nem ismerem őket és ránézésre se tűnik nagy számnak de itt is olyan sok jót írtak ezekről a játékokról és hogy a gyerkőc nagyon jól el van vele és szereti.Akinek van írna róla.És hogy melyiket válasszam a 1.5 éves fiamnak?2011. dec. 2. 14:27
1/16 anonim válasza:
Linkelnél képet ,hogy mire gondolsz?
2/16 anonim válasza:
Lányomnak egy vízibicikliző vízilova van, aminek ha megnyomjuk a hasát, akkor elkezdi tekerni a vízibiciklit és közben úgy énekel, mint egy szerelmes részeg. Nagyon aranyos, én nagyon jót nevettem rajta. Mondjuk szerintem lányomnak egyre megy, hogy milyen márkájú a játék. :)
Ő most 14 hónapos és imádja ezt a játékot amúgy.
Másfél éves fiúnak én talán ilyet választanék:
Vagy van traktor, markoló, hajó...
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket(nekem nem sikerült) és a választ!Igen ezekre gondoltam.Nekem sem a márka számít hanem maga a játék típus.
2011. dec. 2. 14:45
4/16 anonim válasza:
TÉnyleg a WOW-ra gondolsz? ki mondta ezt neked? Az nagyon nem másfél éveseknek való, szerintem úgy 14 éves kor felett inkább.
5/16 A kérdező kommentje:
Várok még tapasztalatokat!
2011. dec. 2. 14:46
6/16 A kérdező kommentje:
Igen arra de nem arra amelyikre Te!Az megint más.Van egy link nézd meg.
2011. dec. 2. 14:47
7/16 anonim válasza:
a WOW játékot nem ismerem, a WoW az meg megint más az PC és online játék, és mindig is kis"o" volt.
Amit linkeltek nem tűnik rossznak, de 12egytucat alapon vannak ilyesmi játékok. Bár nálunk nem lenne nagy szám.
8/16 A kérdező kommentje:
Na igen én is ezt mondom hogy ránézésre nem nagy szám de állítólag mind olyan apró de érdekes dolgokat csinál (elem nélkül)ami miatt szeretik nagyon.Nekem is fura azért kérdezek olyat akinek van.
2011. dec. 2. 14:55
10/16 anonim válasza:
Kisfiam tavaly kapta karácsonyra a tűzoltó autót .Nagyon jópofa és strapabiró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!