WOW-játékok tényleg olyan jók ahogy dícsérik? Melyiket válasszam 1,5 éves fiúnak?
Én most karácsonyra vettem a tűzoltó autót 21 hónapos kisfiamnak. Én is olvastam róla hogy nagyon dicsérik, ezért vettem neki és meglátjuk hogy szeretni fogja-e. De biztos tetszeni fog neki, mert imád minden autót és ez elég nagy is.
Én ezen az oldalon olvastam róluk, leírják miket tudnak a játékok és vásárlói hozzászólások is vannak.
Attól függ mik az elképzeléseid, milyen játékokat szeretsz vásárolni a kisfiadnak.
Én azért szeretem a WOW játékot, mert nem kell bele elem, nem zenél, nem játszik a gyerek helyett, viszont nagyon aprólékosan kidolgozott, teret ad a gyerek képzeletének, rendkívül strapabíró, nagyon jó minőségű. Nekünk az Stanley utcaseprő autó és Misty n Molly istálló van meg. Az előbbit 3 hónapja nyúzza a 15 hós kislányom, nagyon szereti (tologatja az autót, ki-be rakosgatja a sofőrt, pörgeti, hogy épp milyen szemetet gyűjt az autó). Az istállót 1-2 hete kapta, és szintén nagy sikere van (de ez lányoknak készült WOW játék, mert lila és rózsaszín). A lovacskának van egy lyuk a hátán, ahova be lehet ültetni a zsokét, az istálló tetején pedig egy tyúk üldögél, ha azt tekerjük, akkor ki lehet választani, hogy mit egyen a lovacska. :-)
Nagyon jó játékok, minden nap játszik velük.
Kisfiadnak a tűzoltóautó vagy a mentőautó biztos tetszene, dicsérik a fiús anyukák itt a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!