Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » WOW-játékok tényleg olyan jók...

WOW-játékok tényleg olyan jók ahogy dícsérik? Melyiket válasszam 1,5 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Nem ismerem őket és ránézésre se tűnik nagy számnak de itt is olyan sok jót írtak ezekről a játékokról és hogy a gyerkőc nagyon jól el van vele és szereti.Akinek van írna róla.És hogy melyiket válasszam a 1.5 éves fiamnak?
2011. dec. 2. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én most karácsonyra vettem a tűzoltó autót 21 hónapos kisfiamnak. Én is olvastam róla hogy nagyon dicsérik, ezért vettem neki és meglátjuk hogy szeretni fogja-e. De biztos tetszeni fog neki, mert imád minden autót és ez elég nagy is.

[link]

Én ezen az oldalon olvastam róluk, leírják miket tudnak a játékok és vásárlói hozzászólások is vannak.

2011. dec. 2. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ajánlom: Fiam 1 évesen kapta a tűzoltó autót. Akkor szerette rakosgatni a bábukat, kinyitni itt-ott, mást belerakni :) Most másfél évesen is játszik még vele, inkább gurítja (akkor szirénázik) ill. a csengőjét nyomogatja (és ráül:)). Szerintem nagyobb gyerekként is jó lesz még szerepjátékhoz, mert a látogatóban nálunk járt 4 éves unokatesója is sokat játszott vele. Ja és eddig egy karcolás, törés nincs rajta, pedig leesett már többször jó magasról.
2011. dec. 3. 08:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 3. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Attól függ mik az elképzeléseid, milyen játékokat szeretsz vásárolni a kisfiadnak.

Én azért szeretem a WOW játékot, mert nem kell bele elem, nem zenél, nem játszik a gyerek helyett, viszont nagyon aprólékosan kidolgozott, teret ad a gyerek képzeletének, rendkívül strapabíró, nagyon jó minőségű. Nekünk az Stanley utcaseprő autó és Misty n Molly istálló van meg. Az előbbit 3 hónapja nyúzza a 15 hós kislányom, nagyon szereti (tologatja az autót, ki-be rakosgatja a sofőrt, pörgeti, hogy épp milyen szemetet gyűjt az autó). Az istállót 1-2 hete kapta, és szintén nagy sikere van (de ez lányoknak készült WOW játék, mert lila és rózsaszín). A lovacskának van egy lyuk a hátán, ahova be lehet ültetni a zsokét, az istálló tetején pedig egy tyúk üldögél, ha azt tekerjük, akkor ki lehet választani, hogy mit egyen a lovacska. :-)

Nagyon jó játékok, minden nap játszik velük.

Kisfiadnak a tűzoltóautó vagy a mentőautó biztos tetszene, dicsérik a fiús anyukák itt a gyakorin.

2011. dec. 3. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Nemhogy jók, hanem a legjobbak. Mi (is) a tűzoltóautóval kezdtünk egy éve (akkor másfél éves volt a kisfiam), s imádja azóta is. Padlólaptól kezdve a parkettáig már mindenen landolt, nehéz elhinni, hogy ennek nyoma sincs. Ahogy nő a gyermek, egyre inkább tágulnak a lehetőségei a játékkal, ma már a tűzoltó hozza le a magasból a törött lábú kisfiút a doktor néni kérésére (ugyanis nyáron megkapta a mentőautót). Ma hozta a futár az újabb adagot, vissza kellett fognom magam, hogy ne adjam oda neki a karácsonyi ajándékát már most. Szóval a fa alá érkezik majd a kukásautó (imádja őket, percekig nézzük az utcán is), a mentőhelikopter, a rendőr és a rabló, no meg két versenyautó, hogy legyen kit elkapni. Mint látható, most a sürgősségi járművekre hajtunk, ha ezeket kipipáljuk, begyűjtjük a farmosokat is. :) Ezekkel a játékokkal akár még 3-4 év múlva is játszhat majd a kisebbik lurkóm (most fél éves). Nyilván érződik: javaslom a játékokat (főleg téma köré gyűjtve, hogy életszerű szituációkat lehessen elképzelni velük - ne a tehenet kelljen letartóztatnia a rendőrnek).
2011. dec. 13. 23:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!