ABC Design és Jané babakocsi közül melyiket válasszam?
Szia!
Nekünk Jané Nomad van, és bár nagyon meg vagyunk vele elégedve, de a sportrész nem fordítható szembe. Vagy én csinálok valamit rosszul? A mózessel szemben voltam, a hordozóval is, de az "ülő baba" háttal van nekem.
További hátránya, hogy iszonyú nehéz, majd megszakadok mire felemelem, ugyanakkor mindenben megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek, autóban beköthető a hordozója is, a mózes is, és persze mindemellett szép kocsinak tartom, de ez nyilván nem az elsődleges szempont.
Tetszik, hogy be van építve a szúnyogháló, van esővédője és pelenkázó táskája. Az ABC Designról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem.
Nekünk Jane Nomad babakocsink van, nagyon tetszik és mindig is ilyent szerettünk volna. De most, hogy használjuk, nem biztos, hogy kiadtam volna ennyi pénzt rá...Kisfiam 3 és fél hónaposan 7 kg, ha fel van öltöztetve (így télidőben), szorongva fér el csak a szűk mózesben. A kosárrészhez pedig nem lehet normálisan hozzáférni. És igen, elég nehéz üres állapotban is.
A sportrész nem szembefordítható ennél a tipusnál, bár ez nem is nagy baj, hadd nézelődjön.
Amúgy a töréstesztje a legjobb, nagyon szép, könnyen kormányozható, a kerekei stabilak. Sok a tartozék is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!