Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha egy 2...

Szerintetek ciki, ha egy 2 gyermekes anya rikíttó pinkkel festi a körmét?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 19:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Radiátor ezüst nekem is van :) és imádom

köszi a válaszokat

2012. aug. 8. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Imádom a szép körmöket..sajnos tehetségem nincs ugyhogy magamnak inkább ki se festem mert akkor tényleg kiröhögnének..kicsit nagyobb lesz a fiam és éesz időm tuti megint leszműkörmöm..amugy Én mindig megbámulom ha valakinek szép a körme..sokszor beszélgetés közbe is nézem:) de ez valami fura szokás nálam..de annyiravonzza a szemem ha valami szépet látok:)lehet az ovónéni iscsak irigykedett!
2012. aug. 9. 13:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok profi, de csinálom már egy ideje szóval nem olyan ronda! :)

Hát ma reggel is vittem a lányom, és megint nézte, szóval nemtom most tetszike neki vagy nem!

Elég öreg, úgyhogy sztem azért nézte, mert nem tetszik neki! Dehát nem neki kell hogy tetszen!

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 9. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!