A fiam 5 és fél hónapos és nappal nem akarja meginni a tejet, de éjjel minden probléma nélkül megissza. Eszik már tejbepapit, meg gyümölcspépet, de a tej nagyon nem kell neki. Mit csináljak, hogy igya a tejet is?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 10:03
1/5 anonim válasza:
Adjál neki tápszert helyette, vagy babatejet. Én nem is mertem egy éves kora előtt sima tejet adni neki.
2/5 anonim válasza:
5 és fél hónapos babádnak nem szabad semmiképpen tejet adni,hacsak nem az anyatejről beszélsz.Ha most nem is okoz tüneteket a későbbiekben rettentő nagy gondok is lehetnek belőle.Próbálj tanácsot kérni szakemberektől.Nekem már 6 hónapos elmúlt a kislányom,de még mindig csak anyatejet kap.Ha segítség kell akkor szívesen segítek.Üdv. Móni
3/5 anonim válasza:
Két nagyobb gyermekemnél is egy éves koruk után kezdtük bevezetni a tejet,de sajnos pár hét után kiderült náluk a tejallergia.Most a kicsimnél már pár naposan az anyatejre is jelentkezett,de büszkén írhatom,hogy babám mellett egy koraszülött kisfiút is hízlaltunk a tejemmel akinek nem okozott gondott.Bizony sok múlik a genetikánis,de jó elővigyázatosnak lenni.Sajna már nem úgy vannak a dolgok mint 20-30 éve.Tehát ne hallgass olyanokra akik arra biztatnak,hogy nyugodtan adj neki tehéntejet.
4/5 A kérdező kommentje:
Anyatejet már vagy 3 hónapja nem kap,mert nincs tejem. A tápszerről beszéltem.Köszi a válaszokat.
2009. júl. 21. 16:34
5/5 A kérdező kommentje:
Ja,sima tejet nem nagyon mernék neki adni.
2009. júl. 21. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!