Szerintetek el vagyok nagyon késve gyerek ügyben? 34 éves férfi vagyok, és nincs még gyerekem. A párom akar majd. Ő 23. Nagyon jól elvagyunk.
Egyaltalan nem vagytok elkesve, a parod kora a mervado inkabb. Az en ferjem 46 volt amikor teherbe estem az elsö kismanoval, es 48 amikor a masodikkal.
Elöször rendezzetek az eleteteket, fizessetek ki az adossagokat es keressetek egy külön alberletet, a korotokbol kiindulva erre van meg legalabb 10 evetek. :)
Nem vagy elkésve. Nálunk is az anyagiak miatt vártunk a babával. ( a párom 37 , én 26 vagyok 19 hetes terhes. )
Mindenki mondogatta, hogy maaajd kaptok babaruhákat, babacuccokat. Naaa ezt meg kell hogy cáfoljam. Senki SENKI az ég adta világon nem segít pedig tudjàk, hogy az anyagiak miatt már elkezdtünk vásárolni. Mert könnyebb nekünk sokszor kevesebbet kiadni.
Azért most a vélemények arányait nagyban befolyásolja,hogy szinte minden válaszoló hasonló szituban van,mint te,hogy a férj 35-40 körül lett Apuka.
Szerintem lassan babát kellene vállalnotok. Sokan csak arra gondolnak,hogy a születés pillanatában hogyan élnek,mi mindenük van meg, aztán kész. Tovább kellene gondolkozni. Lassan közelebb leszel a hatvanhoz,mire a születendő gyermeked felnő. A türelmed 50 felett már sokkal kevesebb,de ha minden igaz,akkor még csak egy 10-15 év körüli gyereked lesz. Nem könnyű...
De ti tudjátok. Csak azért NE jöjjön a gyerek,mert benne vagy a korban!
U.i: Szerintem a párodnak sem korai egyáltalán,tény,hogy ráér még,de minek?
Persze ha durva az adósság,akkor más a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!