Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan szülni fogok de még...

Lassan szülni fogok de még mindig nincs fiú nevümk tartaléknak. Ötletek?

Figyelt kérdés
Igaz lányt mondanak de jobb ha van fiú név is.Apát Imrének hívják ez lesz a második neve ha mégis fiú lenne.De mi legyen előtte?Olyan nevet keresek ami nem hagyományos de nem is nagyon kacifántos.Ha tényleg kislány lesz amit mondtak(NAGY NEHEZEN)akkor Melinda Dóra lesz.Segítenétek?Köszi.37+3
2009. júl. 20. 06:08
 1/10 anonim ***** válasza:

nekünk Patrik lesz a kisfiunk neve,de ezt is nagyon nehezen találtuk ki.először Bendegúzra gondoltunk.ha lány lenne Luca Sára lenne a neve.

35 hetes

2009. júl. 20. 07:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Barna vagy a Barnabás például tetszenek, de vezetéknév függő, hogy egyben hogy fog hangozni majd :)
2009. júl. 20. 07:21
 3/10 anonim ***** válasza:

A mi kisfiunkat Milánnak fogják hívni, de nekem tetszik a : Roland, Tamás, Norbert, Levente, Gábor. Szerintem ezek nem kacifántosak , igazi férfias nevek.

32 h km

2009. júl. 20. 07:39
 4/10 Adri baba ***** válasza:
Botond:)
2009. júl. 20. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Balázs, Bálint, Dávid, Kornél, Krisztián, Levente, Milán, Norbert, Péter, Róbert, Szabolcs, Tamás, Viktor

Nekem ezek tetszenek.

Végül mégis úgy mentem szülni, hogy nem volt tartalék fiúnevem. Valószínű, hogy rávágtam volna az egyiket, ha azt mondták volna, hogy fiú, bár a párom kinyúvasztott volna. ;)

Azt hittem, velem nem történhet meg, hogy 9 hónap alatt nem tudok dönteni. Sajnos annyira nem egyezik apukával az ízlésünk fiúnevek terén, hogy nem tudtunk megegyezni. Volt listánk, de egyáltalán nem tetszett, ami azon szerepelt, csak muszájból adtam volna bármelyiket is. Szerencsére lányunk lett. :))

Szóval megértelek.

2009. júl. 20. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem Áronom és Milánom van...
2009. júl. 20. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:
A kisfiam Máté! Nekem azért is tetszik ez a név, mert nem lehet agyon becézgetni. Férjemnek 2 favorit volt: Zalán, Hunor. :)
2009. júl. 20. 12:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Nándi? Ismert név, mégsem minden 2. gyereket hívnak így, nem is kacifántos.
2009. júl. 20. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:

az én fiam Bendegúz Krisztián

ha majd a tesó is fiú lesz,akkor valószínű Alex nevet kapja majd.

2009. júl. 20. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Balázs és a tesó ha fiu lesz Gergő lesz.
2009. júl. 21. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!