Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ötletek, mert már nem tudom...

Ötletek, mert már nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rettegek a hasmenős, hányós vírusoktól eleve, mert már többször kerültem be a kórházba ilyen miatt. Ha meghallom, hogy valaki a közelünkben beteg, beparázok, minden bajom lesz. A kisfiamnak hasmenése van, nekem meg minden bajom azóta. Rettegek, félek, hogy elkapom. Alig tudok ilyenkor a gyerekekkel foglalkozni, mert annyira parázok:( Apuka dolgozik, keveset van itthon.

Hogy a francba tudnék megszabadulni ettől a félelmemtől? Leszóló megjegyzéseket nem kérnék, mert azt kapok a szüleimtől. Ötletet, tanácsot szeretnék. Tudom nevetséges, de én rettegek ettől, főleg a hányástól. Nézni, hallgatni sem tudom, nemhogy átélni:(

2011. nov. 4. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél be mindennap pár szem széntablettát (amíg a veszély fenn áll), ártani nem árt, ha baci kerül a szervezetedbe, az összeszedi, nekem még régen a háziorvosom mondta. Ihatsz még kamillateát is. Nekem ez a párosítás a múltkor egy gyomorrontásnál bejött, 1 nap alatt meggyógyultam, pedig kutya rosszul voltam.
2011. nov. 4. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Érthető a félelmed, aki nem élt át ilyet, nem tudja, milyen rossz. De a kicsi babád fontosabb mindennél, az ő gondozása nem szenvedhet emiatt csorbát, még akkor sem, ha nagyon félsz! Mindent meg kell tenned ennek leküzdésére. Akár minden érintés után használj fertőtlenitőt, és szedj több vitamint, ihatsz olyan készitményeket, amelyek regenerálják a bélbacikat, és hasonlók, és a széntabletta sem rossz ötlet, tégy meg bármit, de mindig a picit tartsd szem előtt. Szüksége van rád! Légy bátor anyukája! Büszke leszel magadra, ha sikerül leküzdened! Érte megéri!
2011. nov. 5. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha már nem szoptatsz, azt mondanám, próbálj vmilyen gyógyteát (pl orbáncfű) fogyasztani. Naponta takaríts fertőtlenítővel, vegyél a drogériában fertőtlenítős kézmosót.

Miért szólnánk le? Inkább örülök, hogy kismillió bajom közül ez az egy még történetesen hiányzik.

2011. nov. 5. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!