Ötletek, mert már nem tudom mit tegyek?
Rettegek a hasmenős, hányós vírusoktól eleve, mert már többször kerültem be a kórházba ilyen miatt. Ha meghallom, hogy valaki a közelünkben beteg, beparázok, minden bajom lesz. A kisfiamnak hasmenése van, nekem meg minden bajom azóta. Rettegek, félek, hogy elkapom. Alig tudok ilyenkor a gyerekekkel foglalkozni, mert annyira parázok:( Apuka dolgozik, keveset van itthon.
Hogy a francba tudnék megszabadulni ettől a félelmemtől? Leszóló megjegyzéseket nem kérnék, mert azt kapok a szüleimtől. Ötletet, tanácsot szeretnék. Tudom nevetséges, de én rettegek ettől, főleg a hányástól. Nézni, hallgatni sem tudom, nemhogy átélni:(
Ha már nem szoptatsz, azt mondanám, próbálj vmilyen gyógyteát (pl orbáncfű) fogyasztani. Naponta takaríts fertőtlenítővel, vegyél a drogériában fertőtlenítős kézmosót.
Miért szólnánk le? Inkább örülök, hogy kismillió bajom közül ez az egy még történetesen hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!