Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babás anyúkák szoktatok menni...

Babás anyúkák szoktatok menni szórakozni párotokkal?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idős a gyerek és kire hadjátok olyankor? Ja és hova mentek leginkább és mennyi időre?
2009. júl. 19. 22:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Elösször is kösz a sok választ .Ahány ház annyi szokás. A lányom 8 hós. Mi már voltunk discóba úgy ,hogy a babám a sogórnőmnél volt. Olyan jó volt kikapcsolodni. Talán azért esset ilyen jól mert hát a 9 hónap terhesség alatt nem mentünk sehova meg amúgyis nagyon rosszul viseltem,kórház stb. Azelőtt meg apósom súlyos beteg volt , gondozásra szorult.És hát ez idő alatt elég sokmindent megéltünk amit nem kivánok senkinek. Fiatalok vagyunk még én úgy vélem, 28 a párom meg 34. Hébe-hóba azért igénylem ,hogy kimozduljunk itthonról. Majd szeretnék jövőhonappba is menni valahova. Attól még egyáltalán nem vagyok kevéssbé gondoskodó anyúka, mert ilyenkor másra szoktam hagyni a babám. Az meg nem érdekelne ha valaki rosszalóan nézne 3-ban élünk ,saját lakásban úgyhogy senkinek semi köze.Jó helyen szoktam hagyni a lányom ,imádják őt,ő pedig szerencsére jó baba nem siros nem félős jól elvan mással is.Jó néha kimozdulni a 4 fal közzül igy legalább nem minden nap olyan egyforma.
2009. júl. 20. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!