Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babás anyúkák szoktatok menni...

Babás anyúkák szoktatok menni szórakozni párotokkal?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idős a gyerek és kire hadjátok olyankor? Ja és hova mentek leginkább és mennyi időre?
2009. júl. 19. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Jaj nekem nagyon nehezemre esett! 9 hos kora utan par orara elengedtem a ferjemmel az anyjaekhoz, amig en kitakaritottam vagy foztem, ilyesmi. Ez 2 etetes kozotti idot jelent. Aztan 10 hosan majdnem egesz napra anumnal hagytam, akor takaritottunk a ferjemmel, aztan egy kozeli tonal lazitottunk csak ketten!
2009. júl. 19. 22:53
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Mi minden hónapban egy hétvégére mentünk a párommal, olyan 4-6 hónapos koruktól.

Hotelbe pihenni kettesben lenni, színházba menni vagy egy koncertre.

Tej lefejve a hűtőben, nagymama odaköltözik.

Ma (a gyerekek már kamaszok) is elmegyünk minden hónapban egy hétvégére

2009. júl. 19. 22:54
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Mi eddig egyszer voltunk baba nélkül, koncerten, du fél 6-től este kb éjfélig. Anyósom jött, itt aludt, fejtem le tejet előre, már csak vacsora és fürdés volt hátra, 2.5 hós volt a baba. Azóta is mehettünk volna, inkább kedvünk nem volt, nem a megvalósitás a gond. Illetve már nincs annyi tejem, hogy le tudjak fejni, ahhoz éjjel kb 3-kor kellene fejni, több éjjel is, hogy egy etetés összejöjjön, annyit nekem nem ér. Majd ha már átszokott kicsit más kajákra is, ez úgyis 6 hós korára meg fog történni, mert dolgoznom kell majd. Most 3.5 hós.
2009. júl. 19. 23:17
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
1 éves és még nem voltunk ketten sehol. Nem is igényeljük. Nem hagynám ott a kicsimet a nyagyinak, hogy én nyugottan nyaralhasak. Később se fogom. Hogynézne ki én elmennék nyarali pl: görögbe őt meg itt hagynám. Mi már hárman vagyunk egy család. És azokról meg meg van a véleményem akik ilyen kicsinek ott hagyák a nagyinál hétvégére. Kár,hogy a gyerek még nem tud beszélni ő biztos nem értene vele egyet, hogy mi hétvégére elutazunk.Majd ha nagyobb lesz esetleg ő nyralni elküdöm de nem én megyek szórakozni őt meg egye meg a fene.Nem másnak szültem gyereket.
2009. júl. 20. 08:34
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

én 22.54.

Kedves előttem szóló. Lehet, hogy te így csinálod, de nem hiszem, hogy jogod lenne megítélni más viselkedését. Igenis elmentünk minden hónapban, és a baba miatt is. Sokkal fontosabb volt neki (nekik, mert összesen 3 gyermekünk van) hogy kipihent, boldog párkapcsolatban éló szülei legyenek, mint az a két nap, amit a nagyival töltöttek. Soha nem volt semmi probléma, se csecsemő, se kisgyerek korukban, kisgyerekként kifejezetten várták a nagyis hétvégéket, mert a nagyik többet/mást engedtek meg nekik, másképp csinálták a kakaót, más meséik voltak.

És nekünk a párkapcsolatunk szempontjából is fontosak voltak ezek a hétvégék, hiszen egy család vagyunk, de én a férjemmel fogom leélni az életemet, nem a gyermekeimmel, ők most már lassan fognak repülni és élik majd a saját életüket.

Te úgy csinálod, ahogy a te eszed/szíved diktálja, ezt meg nem ítélem, tiéd a döntés. De te se ítélj olyanról ami pedig az én dolgom és 3 gyerek felnevelésével, akikből rendes jó tanuló, élsportoló nagygyerekek lettek bizonyíthattuk, hogy nem csináltuk alavetően rosszul.

2009. júl. 20. 08:42
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Ezt az álszent hozzáállásst annyira utálom.

4 hónapos múlt alányom, valószínüleg idény még nem fogunk tudni elmenni, pedig baromira jól esne. De lehet, hogy szeptember elején kerítünk rá sort, akkor lesz 6 hónapos a baba.

Igenis ennyi kell.

A fiam 9 éves múlt, mellete sem ültünk állandóan itthon.

2009. júl. 20. 08:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

En azon a velemenyen vagyok, ahogy akinek egeszseges, nyugod babaja van es egy hozzaerto, megbizhato csaladtagja, valamint igenye a kikapcsolodasra, az menjen nyugodtan. Nem mindenkinek kotelezo, ez olyan, mint a szekelykaposzta, van aki fizet erte, mas meg a kutyajanak sem szivesen adna...

Mi mennenk mar szivesen, lassan nyolc honapos lesz a fiunk, de sajnos nincs ra lehetosegunk. Kulfoldon elunk, a csalad ropke 2000 km-re, nincs olyan ismeros, barat itt, aki tapasztalt a babak teren es akar ot percre rabizhatnam. Ez annyit jelent, hogy amiota a fiam megszuletett egyetlen egyszer nyaraltak itt a nagyik, osszesen ketszer egy orara voltunk ez ido alatt el kettesben a ferjemmel es ennek is mar fel eve.

Nem attol vagyok rossz anya, ha bevallom, hogy igen, nagyon szeretnek ugy leulni valahova a ferjemmel akar csak egy orara, hogy ababamat biztonsagban tudhatom otthon es az anya funkciomat egy picit kikapcsolhatom, tehat csak a ferjem szemebe kell neznem es nem azt sasolni orokos keszenletben, hogy a fiam nem-e ejtette le a macijat, nem bukik-e eppen, vagy ha tulsagosan jol elvan, akkor eppen azt nyomozzam, hogy mi koti le ennyire, mert gyanus.

2009. júl. 20. 09:07
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagyok állszent.Az én szüleim 45 éve élnek boldog házasságban és még egyszersem mentek el nyaralni, pienni nélkülünk. Nem hiszem, hogy ezen múlna egy házzaság. Vagy ha igen akkor azt már rég megette a fene.
2009. júl. 20. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj szerintem az utolso valaszolonal, hogy egyaltalan nem erti meg, hogy ahany haz, annyi szokas es hala Istennek az emberek nem sablon szerint vannak teremtve.

Probald meg kinyitni az ablakot es meglatni azt, hogy nem csak az a jo, amit te csinalsz, nem csak az a rossz, amit mas csinal maskepp, mint te. Mert ami neki jo, az neked nem, amit te remeknek tartasz, azt a masik ember nem szereti. Ennyirol szol az egesz. Ti nem igenylitek a nyaralast, a kikapcsolodast, a szuleid sem igenyeltek, de ez nem azt jelenti, hogy mas sem szeretne menni, vagy mindenki, aki megy az kenyszerbol teszi. Hidd el, rengetegen vannak, akik elvezik es vagynak ra. Ez csak annyit jelent, hogy kulonbozoek vagytok, nem azt, hogy kettotok kozul valaki jobb, mint a masik.

2009. júl. 20. 09:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen,szokunk,de ritkán,mert anyagi helyzetünk jelen pill.-ban nem engedi.Most 8.5 hónapos a kislányom,voltunk moziban 2-3x akkor anyukám vigyázott rá,voltunk a barátaink esküvőjén(ebéd volt,nem éjszaka) és utána elmentünk velük bowlingozni 1 órácskára .A bowling + az ebéd alatt az ikerszomszédom vigyázott a gyerkőcre,van egy 17 éves lánya (tehát nem kezdő)és telefonja is van úgyhogy tud hívni,ha valamit nem tud.A szomszédommal nagyon jóban vagyunk,tudja nézetemet nevelés szempontból és be is tartja!

Jövőre szeretnék majd elmenni a párommal kettesben hosszú hétvégére,anyukám felajánlotta,hogy vigyáz majd a gyerkőcre,de akkor már másfél éves lesz.Míg kicsi,azt nem tudom elképzelni,hogy éjszakára másra hagyjam,de egy vacsi v. mozi,színház erejéig miért ne?Kell a kikapcsolódás nekünk is.

Amúgy meg lehet szerencsés vagyok,de a lányom nem félős,mindenkivel jól elvan,nem sír más kezében,amit lehet annak is köszönhetek,hogy simán odaadtam,ha kérte valaki "babázni" .Persze,nem idegennek,hanem ismerősnek,barátnak.

Nem értek azzal egyet,hogy az ember csak a gyerekeinek él...persze én is szeretem a gyerekem és mindent megadok neki,ami tőlem telik,de amellett hogy anya vagyok,ember is vagyok! és szükségem van arra,hogy kettesben legyek a párommal úgy ,hogy biztos kezekben van a lányom,sőt egyedüllétre is szükség van néha.

Ha nagyobb lesz,könnyebben megoldható lesz az,hogy kettecskén elmenjünk valahová,mert ha szeretne majd menni táborba(természetesen nem eröltetem),akkor mi is el tudunk menni

Mindenki más véleményen van,ezen nem kell összeveszni kinek így jó,kinek úgy,egyik sem rosszabb anya a másiknál.

A kérdezőtől kérdezném:Te,milyen véleményen vagy ez ügyben?Gondolom nem véletlenül fogant meg a kérdés.Te mennél és valaki rosszalóan néz?

2009. júl. 20. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!