Tgyás lejártát szokták közölni? Vagy gyed esetleg gyes lejártát levélben, vagy telefonon?
Engem a munkahelyem értesített e-mailben, hogy mikor fog lejárni a TGYÁS. Utána fizetés nélküli szabit kellett igényelnem + igényelni a GYED-et.
Nincs 50 Ft-od telefonálni a saját érdekedben ???
Ez nem 50 ft lenne, kedves utolsó, már meg ne haragudj, nem hiszem hogy telefonáltál már ilyen hivatalos szervekhez! amikor haza jöttünk a picivel és 10 percet beszéltem velük telefonon a várakoztatással együtt lett 1300 ft ami lement a kártyámról! szóval légyszíves mellékeld ezt a stílust!
Köszönöm mindenkinek a választ! Írtam nekik e-mailt, és remélem ezúton kapok valami választ tőlük is!
Mikor született a baba?
Ha a születése napjától kérted a tgyás-t akkor ahhoz számolj 168 napot és kiderül meddig vagy jogosult tgyás-ra.
Bocsi, hogy ide irok, a tgyassal kapcsolatban azt kerdeznem, hogy a haziorvostol kaptam egy papir agusztusban a tgyasba vetelrol, ma kaptam 50000 ft- ot.
Ez is ugy mukodik mint a tappenz , hogy minden honapban kapok a dokitol egy rozsaszin papirt amit be kell vinnem az oepbe, vagy a tgyasnal ez a rozsaszin papir egyszeri?
Koszi szepen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!