Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tgyás lejártát szokták közölni...

Tgyás lejártát szokták közölni? Vagy gyed esetleg gyes lejártát levélben, vagy telefonon?

Figyelt kérdés
májusra visszamenőleg és a juniusi tgyást is megkaptam, viszont ebben a hónapban nem kaptam családin kívül semmit. Ha megszűnik ez az ellátás akkor nem értesítenek levélben előtte? Ha most megszűnt akkor a gyedet hogyan kezdjem el intézni? Munkaügyről mentem el Tgyásra. A jelenlegi anyagi helyzetem miatt nem tudok betelefonálni sem. Légyszi írjátok meg hogy működik ez!
2012. aug. 6. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked kell megigényelni a Gyedet, nem küldenek papírt h le fog járni vagy lejárt. Én a TGYÁS lejárta előtt 2 héttel beküldtem a papírokat és így is csúszott, mert azt hiszem 30 napjuk van feldolgozni.
2012. aug. 6. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja hasonlóan a Tgyashoz, töltsd le a formanyomtatványt, munkáltatóval írasd alá és elvileg ő küldi be, vagyis nálam úgy volt.
2012. aug. 6. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig küldött a MÁK levelet és a munkáltatómnak is hogy lefog járni és igényeljem a GYEDET most lejár a GYED és nem küldtek semmit ezért én igényeltem a GYES-t .
2012. aug. 6. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem a munkahelyem értesített e-mailben, hogy mikor fog lejárni a TGYÁS. Utána fizetés nélküli szabit kellett igényelnem + igényelni a GYED-et.

Nincs 50 Ft-od telefonálni a saját érdekedben ???

2012. aug. 6. 09:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez nem 50 ft lenne, kedves utolsó, már meg ne haragudj, nem hiszem hogy telefonáltál már ilyen hivatalos szervekhez! amikor haza jöttünk a picivel és 10 percet beszéltem velük telefonon a várakoztatással együtt lett 1300 ft ami lement a kártyámról! szóval légyszíves mellékeld ezt a stílust!

Köszönöm mindenkinek a választ! Írtam nekik e-mailt, és remélem ezúton kapok valami választ tőlük is!

2012. aug. 6. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Mikor született a baba?

Ha a születése napjától kérted a tgyás-t akkor ahhoz számolj 168 napot és kiderül meddig vagy jogosult tgyás-ra.

2012. aug. 6. 11:37
 7/7 anonim válasza:

Bocsi, hogy ide irok, a tgyassal kapcsolatban azt kerdeznem, hogy a haziorvostol kaptam egy papir agusztusban a tgyasba vetelrol, ma kaptam 50000 ft- ot.

Ez is ugy mukodik mint a tappenz , hogy minden honapban kapok a dokitol egy rozsaszin papirt amit be kell vinnem az oepbe, vagy a tgyasnal ez a rozsaszin papir egyszeri?

Koszi szepen:)

2012. okt. 12. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!