Hogy hívják a gyermeked/gyermekeidet? Ha még nincs, hogy fogják hívni őket?
Ha lányom lesz: Maja/Mia/Hanna
Ha fiam: Noel/Olivér
Ez tényleg teljesen komoly, hogy valakinek 6 gyermeke van, és most 3as ikreket vár??? Csak nekem ennyire hihetetlen? Vagy megint egy unatkozó tinédzser írogat???
Ha igaz, akkor elnézést, és gratulálok...
Szívesebben lennék unatkozó tinédzser, mint 40 éves már majdnem "öregasszony", mert néha már sajnos annak érzem magam, hiába mondják hogy a kisgyerek megfiatalít, hát nálam ez nem így van, mellettük még jobban érzem hogy már nem vagyok huszonéves. Nem baj, kaptam már itt hasonlókat, számomra az a hihetetlen hogy mások ezt hihetetlennek tartják, régen teljesen normális volt a sok gyerkőc, a dédnagymamámnak 14 testvére volt. És mi úgy voltunk vele hogy azt a pénzt amit idióta baromságokra költhetnénk, inkább gyerkekek felnevelésére költjük. Félre ne érts nem megbántani akartalak.
A sokgyermekes anyuka:)
Ez esetben mégegyszer elnézést kérek, és nagyon-nagyon gratulálok, sok erőt, egészséget, kitartást, és persze könnyű szülést kívánok...
A "kételkedő" anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!