Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a párotok...

Mit tennétek ha a párotok felétek állna mikor ti választ írtok egy bajba jutott emberkének stb? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés

Mit tennétek ha a párotok felétek állna mikor ti választ írtok egy bajba jutott emberkének ezen az oldalon, próbáltok neki tanácsot, lehetőségeket adni, de a párotok elkezdené mondani hogy mit akartok hiszen anyátok egy putriban él, apátok egy alkoholista volt? Amúgy nem ők neveltek!

Mit kéne neki mondani ilyekor? Vagy mit tenni? Hiszen én nem okoskodni akarok, hanem segíteni máson, ha már az én életem nem a legjobb, meg nem volt a legjobb, de hátha másnak tudok jó tanácsot adni, vagy legalább bíztatást.

2009. júl. 18. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. mondd meg neki, hogy ez most a Te szabadidőd, legyen szíves ne veled foglalkozni, hanem a gyerekkel.

2. Ha közelít, kapcsold ki a monitort, amíg arrébb nem megy.

3. Ha ő netezik, állj fölé.

Arra amit mondott nem tudom mit kellene mondanod, abban nem hiszem hogy innen bárki tud tanácsot adni, hiszen nem ismerjük az életeteket, hogy hogy viselkedtek egymással, mi történt veletek. A mit mondj helyett én inkább azt tanácsolom, értesd meg vele, hogy neked is van (vagy legalábbis szeretnél)magánszférád, és ha te épp kikapcsolódsz, ne szóljon bele, ne nézegesse mit nézel. Ennyi szabadság mindenkinek jár.

2009. júl. 18. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen mondd meg neki, hogy nem illik beleolvasni más irományába. ez olyan, mintha levéltitkot sértene. magyarul semmi köze hozzá.
2009. júl. 18. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kötekedős kedvemben lennék megkérdezném, mi köze apámnak-anyámnak ahhoz, hogy én itt és most internetezek. Plusz elmondanám neki, hogy nyilván szeret és tisztel a múltammal együtt, így miért is vonná kétségbe, hogy jó tanácsokat adhatok. Illetve arról is felvilágosítanám, hogy lehet hogy pont az ilyen élettapasztalataim miatt tudok okosat mondani másoknak. Ha nincs kedved veszekedni vele, tegyél úgy mintha nem hallanád amit szövegel, hátha leakad a témáról. Ez szerintem szimpla kötözködés.
2009. júl. 18. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Máskor nem szokott felém állni, csak most, illetve ha oda áll, vagy hallom hogy jön máshova nyomok, vagy leviszem, hogy ne lássa. De most kiakasztott. Nem is az hogy idegesít, hanem inkább hogy nem tudom magam hova tenni, olyan senkinek érzem magam, olyan lehetetlen helyzetben. Meg hát ez csak az egy aközül amit néha szokott velem csinálni. Tiszta gyagya.

Ha tehetném már rég itthagytam volna, de nincs hova menni.

2009. júl. 18. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy nekem nagyon sokat jelent, hogy itt tudok tanácsot adni, mert ha ez nem lenne akkor már rég rosszabb állapotba lennék, depi stb. Meg itt érzem hogy fontos vagyok, hogy kíváncsi valaki rám, a véleményemre és ez nekem jól esik. Még ha nem is mindig így van.
2009. júl. 18. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Mond neki, hogy az életünkben minden rossz valami jóra tanít minket. A saját rossz sorsunk miatt a jobbra és a jobbra törekszünk és amit megtanulunk az a miénk és ha tehetjük megosztjuk ezt másokkal is akiknek épp szükségük lehet rá. Mindig találhatsz olyan embert akinek ép a te tanácsodra van szüksége ahhoz hogy akkor abban a percben vagy napban jobban érezze magát. Ne hagyd magad te egy értékes ember vagy és sajnos ezt a férjed nem látja benned. Szerencsére az én férjemet nem nagyon érdekli mit írogatok, de nem hiszem hogy így beszélne velem. Tényleg sokszor a biztatás is nagyon sokat számít úgy hogy ezután is csak írogass bátran ne hagyd magad.

Egy alkoholista anya gyermeke nehéz gyerek sorssal.

2009. júl. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!