Lotti vagy Lenke?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 15:50
3/11 Babeli Zurzavar válasza:
Lenke!!!!! Lottikkal Dunat lehet rekeszteni mostanaban
6/11 anonim válasza:
Lenke szép becézve hogy Lenci, és nagyon ritka név!
7/11 anonim válasza:
Inkább Lotti, elmondom, hogy miért. A gyerekek ugye nagyon gonoszak tudnak lenni. Namármost ugye a Lenkét számtalanféleképpen lehet csúfolni, pl. esetlenke, éretlenke, ügyetlenke, stb... Inkább legyen még 5 Lotti osztálytársa (nem lesz).
8/11 anonim válasza:
Nekem is a Lotti tetszik jobban!
9/11 anonim válasza:
Egyik sem tetszik.
Lenke túl egyszerű,falusias,kemény hangzású,öreges,nem nőies,egy semmilyen név,ami totál vénlányos.
Lotti,már jobb,de ez is olyan semmilyen egy kislánynak aranyos,de egy felnőtt nőnek nagyon nem.
10/11 anonim válasza:
Lotti!!! Nagyon szép, én csak egy felnőtt Lottit ismerek. A Lenke nyanyás nekem, és szerintem meg abból lehet Dunát rekeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!