Gyermekeitek sima tejet isznak vagy cukrozottat?
jaj dehogy rontottad el :) Tényleg van aki édesszájú. A kislányom ilyen, a nagy még a csokit is csak módjával eszi, sütit meg szinte egyáltalán a kicsi meg ha hagynám minden édességet megenne.
Tény, hogy nem jó a sok cukor, de ha nem esznek orrba szájba édességet és nem nagy kanál cukrot, hanem csak egy picit teszel bele attól még nem dől össze a világ. Én pl gyerekként egyáltalán nem ittam meg a tejet (vagyis most se) anyukám mindennel próbálkozott, hogy megszerettesse többek között a cukros tejjel is. A tieid legalább isznak tejet. A kakaó meg gondolom főzött nem? Vagy az instantot is cukrozod? Mert az elég édes, de a másik nem lenne finom cukor nélkül.
10# vagyok
Egy megdöbbentő dolog: Mindamellett, hogy mint leírtam nem vagyok édesszájú. Tehát számomra természetes, hogy ritka esetben nyúlok a cukorért és az édességért. Tehát nem szánt szándékkal, de így nevelem a gyermekem is. Bár azt hiszem, hogy ő inkább apucira ütött ilyen téren.
Szóval lényeg a lényeg: A szomszéd kisfiúval ilyen mindenféle modern csoda vizsgálatra mentek. A kissrác amolyan átlagos gyerek. Sokat szaladgál, jókat játszik eleven. Na ezen a vizsgálaton elmondták az anyukájának, hogy a gyereke nem boldog. Anyuka ledöbben, kettőt sem tud szólni és csak néz ki a fejéből. Aztán persze megmagyarázták neki, hogy meg kellene érteni, hogy a csoki az édes íz ami igazándiból véve a "boldogság hormont" felszabadítja. Ez működik a gyerekeknél is. Ha úgy tetszik KELL nekik. Szóval az az anyuka, aki soha a büdös életben egyetlen falat csokit se adott a gyerkőcnek hazafele szégyenében egy nagy táblával vett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!