Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aventes cumisüveget mivel...

Aventes cumisüveget mivel fehéritsem ki?

Figyelt kérdés
1 éve hogy használatban van, és megfogta a narancslé, almalé,ezáltal fehér helyett sárga szinű lett, és hiába tisztitom, áztatom, már a szaga is másabb. Van még rá megoldás vagy dobhatom el? Nem használom mert félek valami bacit kap a babám. Olvastam hogy hypot kell bele önteni és áztatni. De nem fog érződni rajta utána ? Erős és büdös is a hypo...
2012. aug. 1. 07:57
 1/2 gabszem ***** válasza:
Hát én biztos nem hipóznám. Gondolom ahogy kopik a müanyag úgy fogja be a kaja, meg az italok... Szerintem egy idő után le kell cserélni őket.
2012. aug. 1. 08:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha van, mosogatógépbe nyugodtan dobd be, szépen leszedi a foltokat, amúgy meg főzd ki almaecetes vagy citromos vízben. Ez fertőtlenít és fehérít is. A hipó ezeknek a modern változata, ráadásul mérgező, természetellenes vegyszer, sose alkalmazd a gyerekek cuccaihoz.
2012. aug. 1. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!