A babátok mennyi idős koráig használtatok cumisüveget?
20 hónapos a kisfiam, és ő még tápszert kap reggel este, pontosabban 1 napja tértünk át a tejitalra.
Én még cumisüvegből adom ezt neki. (természetesen iszik csőrösből, és rendes pohárból is már régóta) De egy ismerősöm a minap szinte lehordott, hogy ő már rég kidobta a cumisüveget. Szerintetek is gáz már a cumisüveg? És ha igen, akkor pusztán azért mert már "ciki" vagy egyéb gond lehet belőle, pl majd nem tudom elvenni tőle.
Ti miből adjátok ennyi idős babátoknak a tápszert / tejet?
köszi a válaszokat!
A lányom egy évesen önállóan ivott sima pohárból. Ma másfél éves, bögre, pohár, csésze... bármi jöhet neki.
Szerintem próbáld meg pohárból itatni, ne cumizzon, ha nem muszáj :)
Szerintem nem gaz.
A kisfiam ket eves, siman iszik poharbol, flakonbol, meg kb mindenbol mar jo ideje.
Este es reggel a tapszert viszont agyban fekve issza meg, ez a rituale, igy szereti. A cumisuveg megmaradt, csak atalakult: avent uvegjeink vannak es vettem a cumigumi helyere csoros itatot szelepet, lehet venni kulon, nem is draga (ugy remlik, hogy 600 forint korul volt ket darab). Oda kell betenni, ahol korabban a gumi volt. O ebbol iszik, ihat igy fekve, akkor sem boritja magara. Es vegulis mar nem is cuminak szamit.
szia!
A manókám is cumisüvegből issza reggel a kakaót, este a tejet.Ilyenkor ágyban fekszi, ez így megszokott:). Napközben pohárból iszik. 29 hónapos. Szerintem nem ciki, és a fogai sem romlanak ettől.
nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
akkor azért mégsem olyan gáz ez :) megnyugodtam :)
ő is tud már pohárból inni régóta ügyesen, csak valahogy reggel este megmaradt ez a cumisüvegezés, ő is az ágyban issza :)
nekem nem is jutott eszembe hogy már nem kéne, csak az ismerősöm tette a bogarat a fülembe
köszi még egyszer!
21 hónapos a kicsim. A reggeli kakaóját még cumisüvegből issza. Az ágyában, az ölemben félig heverve. Kicumizza, majd nyújtózik egyet, visszafektetem-eresztem és alszik tovább.
Így nehéz lenne poharazgatni neki :D
Amíg igényli a hajnali etetést én bizony ki nem dobom a cumisüveget :) Napközben minden mást pohárból iszik.
27 hónapos a fiam, mindent önállóan csinál, amit ebben a korban kell, 1 hónapja szobatiszta is, stb., DE a reggel-esti kakaót csak cumisüvegből issza. eddig semmit nem erőltettem, mindent magától tett le, így szerintem ennek is eljön az ideje, én nem siettetem.
Üdv
22 hónapos kislányom reggel és este is cumisüvegből issza a tejet vagy a kakaót. Múlt héten a cumikat Avent itatócsőrre cseréltem.
Egyáltalán nem baj, az a lényeg-szerintem-hogy megigya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!