Mért nézik le sokan a 4-5 gyerekeseket?
Mi most várjuk a negyedik babot és a faluba sokan lenéznek.Férjem szobafestö.tisztességel dolgozik.Nem a segélyért szültem eddig a hármat mégis sokan megszolnak hogy minek nekünk ennyi gyerek.Tele a falu 5-8 gyerekes roma családdal akik a gyesböl,családibol élnek,cigiznek,gépeznek.tölük mégse kérdezi meg senki hogy minek nekik annyi gyerek.Mért van ez????
Én 3 gyerek melett még a vöröskereszthez adok le ruhát,cipöt.Akkor mért bánnak igy velünk?
Mert sajna ez a magyar mentalitás...
És mert hidd el, irigyek! Mert becsülnek téged, hogy ezt be merted vállalni, és ők nem merték volna!!
Mi 3-at tervezünk, lányom 13 hós, és most vagyok 7 hetes terhes, de már rám is ferde szemekkel néznek ezen infók tudatában, hogy nem vagyok normális...
Ez van, ne törődj vele, örülj, hogy van 4 csodás gyermeked és egy becsületes férjed, és legyetek boldogok!
És sose feledd, az ilyenek mindig irigyek és féltékenyek, ezt én is saját példámból tanultam meg!
Mert mindenki a másikkal van elfoglalva!Ilyen taplók az emberek sajnos!Ahelyett,hogy a saját dolgain filózna azt nézi másnál mi történik!Ne foglalkozz velük ez is a magyarok egyik fantasztikus tulajdonsága:(Boldog babavárást kívánok!
a leendő 3 gyerekes
Én személy szerint irigylem azokat, akiknek sok a gyerekük. És nagyon tisztelem is a nőtársaimat, akik 3-4 babát kihordanak és megszülnek. Nekem (egyenlőre) még csak egy van, de rengeteg energia egy babóka is. És 4?! Szóval le a kalappal! És ha megengedhetitek magatoknak akkor szülj még :)!!!
És ne foglalkozz a rossz emberekkel. Csak szeretnének olyan szép családot, mint amilyen a tied lehet.
mindenkinek köszönöm a kedves szavakat.aranyosak vagytok:)
megprobálok nem törödni a rosszalo emberek véleményével csak kicsit nehéz.mégegyszer köszi mindenkinek és a babát vároknak sok boldogságot és jo babázást kivánok:)
Igen,tudom h mit erzel.
Mi 9-en vagyunk testverek,ebbol 5-ot Edesanyam szult a tobbit orokbe fogadtuk.Megis nekunk van a kornyeken a legszebb,legnagyobb hazunk,a szuleim diplomasak es jo munkahelyuk van de sokan leneznek.
Pedig mar a nagyreszunk felnott ember,2 tesom is kulfoldon tanul osztondijjal,az egyik oda fog ferjhez menni a masik meg jovore diplomazik a harmadik megallja a helyet a szakmajaba.Szinte mindenki beszel angolul es meg sokaig sorolhatnam.
Megis ne tudd meg azt az arcot amikor kozlom h 9-en vagyunk,es a ferjemmel mi is legalabb 4-et szeretnenk.
A ferjemek is 4-en vannak tesok.
Szoval ne is foglalkozz veluk.
Nincs annal jobb erzes amikor ossze ul a nagy csalad es emlekezunk a gyerek korunkra vagy h most felnottkent barmikor szamithatunk a masikra.
Hidd el a gyerekeitek ezt mindennel jobban fogjak majd ertekelni:)
Minden jot nektek es egezseget az egesz csaladnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!