Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért nézik le sokan a 4-5...

Mért nézik le sokan a 4-5 gyerekeseket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor, de akkor sem lenézés ez, hanem inkább harag, és értetlenség, ha cipőt sem tud venni neki, és áll sorba a postán a segélyért. Megélhetési szülés. Az értetlenkedésem másik oka, hogy nekem felfoghatatlan, hogyan tud valaki örök életére bezárkózni a gyerekszobába, mert azért öt gyerekkel, akár egy évtizedig is otthon lehet... De ezeket sem nézem le, egészségükre, csak tisztességesen tartsa is el .
2009. júl. 17. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tapasztalom ezt a környezetemben bár mi mostanában leszünk 3 gyerekesek!Hogy érted a lenézést?Közelünkben lakik egy 12 gyermekes család!Ez a nem semmi:)
2009. júl. 17. 09:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Mi most várjuk a negyedik babot és a faluba sokan lenéznek.Férjem szobafestö.tisztességel dolgozik.Nem a segélyért szültem eddig a hármat mégis sokan megszolnak hogy minek nekünk ennyi gyerek.Tele a falu 5-8 gyerekes roma családdal akik a gyesböl,családibol élnek,cigiznek,gépeznek.tölük mégse kérdezi meg senki hogy minek nekik annyi gyerek.Mért van ez????

Én 3 gyerek melett még a vöröskereszthez adok le ruhát,cipöt.Akkor mért bánnak igy velünk?

2009. júl. 17. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert sajna ez a magyar mentalitás...

És mert hidd el, irigyek! Mert becsülnek téged, hogy ezt be merted vállalni, és ők nem merték volna!!

Mi 3-at tervezünk, lányom 13 hós, és most vagyok 7 hetes terhes, de már rám is ferde szemekkel néznek ezen infók tudatában, hogy nem vagyok normális...

Ez van, ne törődj vele, örülj, hogy van 4 csodás gyermeked és egy becsületes férjed, és legyetek boldogok!

És sose feledd, az ilyenek mindig irigyek és féltékenyek, ezt én is saját példámból tanultam meg!

2009. júl. 17. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenki a másikkal van elfoglalva!Ilyen taplók az emberek sajnos!Ahelyett,hogy a saját dolgain filózna azt nézi másnál mi történik!Ne foglalkozz velük ez is a magyarok egyik fantasztikus tulajdonsága:(Boldog babavárást kívánok!

a leendő 3 gyerekes

2009. júl. 17. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint irigylem azokat, akiknek sok a gyerekük. És nagyon tisztelem is a nőtársaimat, akik 3-4 babát kihordanak és megszülnek. Nekem (egyenlőre) még csak egy van, de rengeteg energia egy babóka is. És 4?! Szóval le a kalappal! És ha megengedhetitek magatoknak akkor szülj még :)!!!

És ne foglalkozz a rossz emberekkel. Csak szeretnének olyan szép családot, mint amilyen a tied lehet.

2009. júl. 17. 12:09
 7/9 A kérdező kommentje:

mindenkinek köszönöm a kedves szavakat.aranyosak vagytok:)

megprobálok nem törödni a rosszalo emberek véleményével csak kicsit nehéz.mégegyszer köszi mindenkinek és a babát vároknak sok boldogságot és jo babázást kivánok:)

2009. júl. 17. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen,tudom h mit erzel.

Mi 9-en vagyunk testverek,ebbol 5-ot Edesanyam szult a tobbit orokbe fogadtuk.Megis nekunk van a kornyeken a legszebb,legnagyobb hazunk,a szuleim diplomasak es jo munkahelyuk van de sokan leneznek.

Pedig mar a nagyreszunk felnott ember,2 tesom is kulfoldon tanul osztondijjal,az egyik oda fog ferjhez menni a masik meg jovore diplomazik a harmadik megallja a helyet a szakmajaba.Szinte mindenki beszel angolul es meg sokaig sorolhatnam.

Megis ne tudd meg azt az arcot amikor kozlom h 9-en vagyunk,es a ferjemmel mi is legalabb 4-et szeretnenk.

A ferjemek is 4-en vannak tesok.

Szoval ne is foglalkozz veluk.

Nincs annal jobb erzes amikor ossze ul a nagy csalad es emlekezunk a gyerek korunkra vagy h most felnottkent barmikor szamithatunk a masikra.

Hidd el a gyerekeitek ezt mindennel jobban fogjak majd ertekelni:)

Minden jot nektek es egezseget az egesz csaladnak!

2009. júl. 18. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert egy átlagos magyar emberbe belé van rögzülve, hogy akinek sok gyereke van, az csakis roma lehet... Hülye sztereotípiák.
2009. szept. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!