Karola, Karolin, vagy Karolina?
Figyelt kérdés
Hogy hangzik jobban? 1. Csabai Karola 2. Csabai Karolin Kitti 3. Csabai Kitti Karolina2012. júl. 28. 11:42
1/14 anonim válasza:
3. szerintem
Karola az olyan cigós :-)
Karolin nem tetszik..
3. hangzik szépen :)
3/14 anonim válasza:
Karolina mindenképpen!A Karolinról nekem a krinolin jut eszembe,ne haragudj. Karola meg olyan hideg,olyan semmilyen.A Karolina szépen cseng,van benne tartás.
4/14 Sókristály válasza:
3. verzió, szóval a Karolina. Muszáj oda a Kitti is? Láttam, hogy az első verzióból is kimaradt. Csabai Karolina, ez így nagyon jól hangzik.
5/14 anonim válasza:
Elfogultan Karolinára szavazok. Nekem fura lenne -a nélkül a nevem, a Karolával meg a sírba lehetne kergetni.
Kitti egyedül Karolin mellé menne, a másik kettővel hülyén hangzik, túl erős nevek egy bohóbb hangzásúhoz.
(Karolina Csilla vagyok amúgy)
7/14 anonim válasza:
Karola olyan öreges szerintem, Karolina viszont nagyon szép, de Kitti nélkül.
10/14 anonim válasza:
Csabai Karolina, de ami szép név szerintem és nagyon hasonló a Karina:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!