Mi a véleményetek ezekről a nevekről? -> Ervin, Bence, Bianka, Karolin, Emili.
Nekem az Ervin tetszik nagyon, en szerettem volna adni, illett is a vezeteknevhez, viszont az Erik is pont ennyire tetszett es mivel kulfoldon elunk felig, igy az egysegesseg miatt inkabb az Eriket valasztottam.
A lanynevek kozott talan a Karolin tetszik a legjobban, az Emili ebben a formaban egyaltalan nem, Emiliakent igen, a Bianka szep, de elegge gyakori a kornyekunkon.
Ervin, Bence, Bianka tetszik, másik kettő nem.
A Bence viszont nagyon gyakori, én ezért nem adnám, maradt az Ervin meg a Bianka:-)
Egyik kedvencem a Karolina név, de a Karolin rövidített változat nem tetszik.
Az Ervin szép név, de így hívják a nőgyógyászomat és mivel mást nem ismerek ilyen névvel, így abszolút csak hozzá kötöm.
A Bence nem tetszik. Járunk egy gyerektornára, ott 4 kisfiú van, közülük kettő Bence.
Bianka név tetszik.
Emili? Vagy Emily? Így az utóbbi rendben van, de csak külföldön.
Az Ervin, a Bence és a Bianka nagyon tetszik.
A Karolin és az Emili olyan Amerika majmolásnak látszik. Ha Karolina lenne és Emília, úgy szebb volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!