Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért születik egyre több lány?

Miért születik egyre több lány?

Figyelt kérdés
Nekem is két lányom van!Nagyon szeretnék fiút is,de el sem tudom képzelni,hogy nekem valaha sikerüljön!!!
2012. júl. 27. 19:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg két fiam van, és egy kislányt szeretnék. Egyébként nálunk a családban csak fiúk vannak.
2012. júl. 27. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Mikor a fiam szuletett (2009 nyaran) akkor 4-en voltunk egy szobaba. A masik harom anyukanak lanyaik voltak. De mondtak a noverek,hogy az egesz osztalyon ilyen az arany, tobbsegbe lanyok elvetve van 1-2 kisfiu. Az ismeretsegi korunkbe is rajtunk kivul csak egy masik hazasparnak szuletett fia de minden ismerosnel lany szuletett.

Most szeptember vegere varom a masodik fiunkat es a barati tarsasagunkba 3-an varunk babat, mindharmunk kisfiut. De a terhes gondozason, a facebookon a tagabb ismerosi korben is azt latom,hogy most tobb a fiu mint a lany.

2012. júl. 27. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem is fiam van és a környezetemben is fiúk vannak és csak jönnek és jönnek:)
2012. júl. 27. 22:08
 14/18 A kérdező kommentje:

szaporodjunk,szaporodjunk ez itt a lényeg.itt mifelénk inkább lányok születnek.de lényeg,hogy egészségesek!!!!!azért remélem,megáld az Isten egy kisfiúval is!!!!:)

köszöntem a válaszokat!!!!:)

2012. júl. 27. 22:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Szoritok neked,h ugy legyen ahogy Te szeretnéd:)
2012. júl. 28. 06:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem most több fiú születik.Mostanság ismerősömnek is fia lett,nekem is az lett júniusban.
2012. júl. 28. 08:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!:)
2012. júl. 28. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Azt akartam írni,hogy több ismerősömnek :)
2012. júl. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!