Miért születik egyre több lány?
Figyelt kérdés
Nekem is két lányom van!Nagyon szeretnék fiút is,de el sem tudom képzelni,hogy nekem valaha sikerüljön!!!2012. júl. 27. 19:15
11/18 anonim válasza:
Nekem meg két fiam van, és egy kislányt szeretnék. Egyébként nálunk a családban csak fiúk vannak.
12/18 anonim válasza:
Mikor a fiam szuletett (2009 nyaran) akkor 4-en voltunk egy szobaba. A masik harom anyukanak lanyaik voltak. De mondtak a noverek,hogy az egesz osztalyon ilyen az arany, tobbsegbe lanyok elvetve van 1-2 kisfiu. Az ismeretsegi korunkbe is rajtunk kivul csak egy masik hazasparnak szuletett fia de minden ismerosnel lany szuletett.
Most szeptember vegere varom a masodik fiunkat es a barati tarsasagunkba 3-an varunk babat, mindharmunk kisfiut. De a terhes gondozason, a facebookon a tagabb ismerosi korben is azt latom,hogy most tobb a fiu mint a lany.
13/18 anonim válasza:
Nekem is fiam van és a környezetemben is fiúk vannak és csak jönnek és jönnek:)
14/18 A kérdező kommentje:
szaporodjunk,szaporodjunk ez itt a lényeg.itt mifelénk inkább lányok születnek.de lényeg,hogy egészségesek!!!!!azért remélem,megáld az Isten egy kisfiúval is!!!!:)
köszöntem a válaszokat!!!!:)
2012. júl. 27. 22:34
15/18 anonim válasza:
Szoritok neked,h ugy legyen ahogy Te szeretnéd:)
16/18 anonim válasza:
Szerintem most több fiú születik.Mostanság ismerősömnek is fia lett,nekem is az lett júniusban.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!:)
2012. júl. 28. 10:00
18/18 anonim válasza:
16-os vagyok. Azt akartam írni,hogy több ismerősömnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!