Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért születik egyre több lány?

Miért születik egyre több lány?

Figyelt kérdés
Nekem is két lányom van!Nagyon szeretnék fiút is,de el sem tudom képzelni,hogy nekem valaha sikerüljön!!!
2012. júl. 27. 19:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt veszem észre,hogy több fiú születik,legalábbis a környezetemben.Bár nekem két kislányom van:)
2012. júl. 27. 19:46
 2/18 nittababy ***** válasza:
Nem tudom de tényleg sok lány születik mostanában!!
2012. júl. 27. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

miből gondolod ezt?

szerintem nem születik több lány

amikor én szültem 1 lány volt, a többi fiú

rokon kislány iskolás, 18 fiú és 6 lány van az osztályban :)

már bocs, de attól mert neked 2 lányod van, attól még sokan van akinek fiai vannak :) pl nekem

2012. júl. 27. 19:48
 4/18 anonim ***** válasza:

Időszakok vannak szerintem.

Amikor a fiam született, egy lány volt a csecsemőosztályon, mikor a lányom született, sokkal több lány volt.

2012. júl. 27. 19:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, az én rokoni és baráti körömben, valamint a két fiammal egy időben születettek közül is a legtöbb fiú, sőt, feltűnően több a fiú.

Te ezek szerint olyan környezetben élsz, ahol ennek a fordítottja igaz. Nem baj, legalább lesz miből válogatni a fiainknak és a lányainknak is, hát nem? :)

2012. júl. 27. 19:50
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Egy lányom van+három fiam:-)

2012. júl. 27. 19:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Mikor szültem az osztály tömve volt. Sorban fiú született. A csecsemősök már drukkoltak, mikor fogok végre szülni (be voltam fektetve) mert még a kismamák közül is az egyetlen voltam aki kislányt várt :)

Mikor megszültem az osztályon 29 kisfiú és 1 kislány volt, az enyém! Csipkés gyönyörű hercegnős kisrugiba öltöztették :)

A környezetemben talán 3 lányos anyuka van, mindenki fiús, sőt aki várandós újra azok is fiúkat várnak...s persze tömve van a bölcsi Leventékkel :)

2012. júl. 27. 21:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én ismeretségi körömben meg csak fiúk születtek.:) Nekem is két fiam van:) az utcánkban 9 családnál ahol átlagosan 2-3 gyerek van összesen 3 lány van:) szóval mi itt a környéken meg a baráti társaságban inkább arról beszélgetünk, hogy miért több a fiú:)

És még plusz infó nagyobbik fiam most kezdi az ovit és 24-en vannak egy csoportban abból 18 fiú!! :)

Próbáltad már a "népi" módszereket? Kolléganőmnek így lett egy fia meg egy lánya:)

2012. júl. 27. 21:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a lányom szültem, a szobában mindenkinek fia volt...:-D
2012. júl. 27. 21:21
 10/18 Sókristály ***** válasza:
100%
A falunkban az utóbbi egy évben szinte kizárólag fiúk születtek, nekem is fiam lett tavaly. Amúgy 3 fiam, 2 lányom van.
2012. júl. 27. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!