Miért születik egyre több lány?
miből gondolod ezt?
szerintem nem születik több lány
amikor én szültem 1 lány volt, a többi fiú
rokon kislány iskolás, 18 fiú és 6 lány van az osztályban :)
már bocs, de attól mert neked 2 lányod van, attól még sokan van akinek fiai vannak :) pl nekem
Időszakok vannak szerintem.
Amikor a fiam született, egy lány volt a csecsemőosztályon, mikor a lányom született, sokkal több lány volt.
Érdekes, az én rokoni és baráti körömben, valamint a két fiammal egy időben születettek közül is a legtöbb fiú, sőt, feltűnően több a fiú.
Te ezek szerint olyan környezetben élsz, ahol ennek a fordítottja igaz. Nem baj, legalább lesz miből válogatni a fiainknak és a lányainknak is, hát nem? :)
Nem tudom.
Egy lányom van+három fiam:-)
Mikor szültem az osztály tömve volt. Sorban fiú született. A csecsemősök már drukkoltak, mikor fogok végre szülni (be voltam fektetve) mert még a kismamák közül is az egyetlen voltam aki kislányt várt :)
Mikor megszültem az osztályon 29 kisfiú és 1 kislány volt, az enyém! Csipkés gyönyörű hercegnős kisrugiba öltöztették :)
A környezetemben talán 3 lányos anyuka van, mindenki fiús, sőt aki várandós újra azok is fiúkat várnak...s persze tömve van a bölcsi Leventékkel :)
Az én ismeretségi körömben meg csak fiúk születtek.:) Nekem is két fiam van:) az utcánkban 9 családnál ahol átlagosan 2-3 gyerek van összesen 3 lány van:) szóval mi itt a környéken meg a baráti társaságban inkább arról beszélgetünk, hogy miért több a fiú:)
És még plusz infó nagyobbik fiam most kezdi az ovit és 24-en vannak egy csoportban abból 18 fiú!! :)
Próbáltad már a "népi" módszereket? Kolléganőmnek így lett egy fia meg egy lánya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!