Lányneveken gondolkozom, de nem találom a megfelelőt! Vannak ötletek?
Figyelt kérdés
A Korinna név nagyon tetszene, de nem biztos, hogy ezt adnám a kislányomnak! Szerintetek?2009. júl. 16. 10:03
11/40 A kérdező kommentje:
Nagyon sok szép nevet soroltatok fel,de a többséggel az a "baj",hogy van már a családban olyan és a közvetlen környezetemben.De kíváncsian várom a többi ötleteket:)
2009. júl. 16. 10:38
12/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak,ez a favorit még mindíg nálam(Korinna),de még "csak" 20 hetes vagyok,hátha hallok még ennél is szebbeket:)Bár már nagyon szeretném a nevén szólítani a kincsemet itt a pocimban:)
2009. júl. 16. 10:40
13/40 anonim válasza:
Ha lányom lesz szerintem Alíz.
14/40 anonim válasza:
Az én kislányom a Lujza nevet kapta! Hát hű a nevéhez...Igazi kis egyéniség! 7 és fél hónapos.
16/40 anonim válasza:
A Korinna tényleg szép DE! Olvassátok el a Vörös Orosztlánt Szepes Máriától és mindjárt nem lesz ez a favorit! Bocsi, hogy olvasmány élménnyel húztam le a nevet, de hát Ophéliát se adnék, pedig az is szép név.
18/40 anonim válasza:
Nekünk Zsófiánk lesz:) Csak lenne máááár...
19/40 anonim válasza:
Csenge,Jázmin,Kíra,Emma,Vivien
20/40 anonim válasza:
Nekünk Rebeka Maja lesz.
Megy a vezetéknév mellé a Korinna? Mert ha igen, ne keresgélj tovább! :-)
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!