VAn itt olyan aki többedik babát vetetett el, esetleg úgy hogy nem értettek egyet a férjével a dologról? Mi történt később, a kapcsolatra lett valamilyen hatással?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 08:13
1/6 anonim válasza:
Talán védekezni kéne, nem abortuszra járkálni! Jézusom!!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi "tök hasznos" volt...nem is ismered a körülményeket...képzeld hogy védekeztünk.
2012. júl. 23. 08:17
3/6 A kérdező kommentje:
és azt írtam TÖBBEDIK ( a sorban következő 2.3.4.5 stb.) nem azt hogy TÖBBSZÖR. Mert az abortuszra járkálNI szó azt takarja hogy rendszeresen, illetve egynél többször..
2012. júl. 23. 08:17
4/6 anonim válasza:
OFF
Erre én is kíváncsi lennék.
De most tényleg minek kell valakinek a fejét venni úgy ,hogy nem is ismerjük a körülményeket,hogy mit miért tesz?Miért hoz ilyen döntéseket?Csak odaírjuk,hogy védekezzen...baromira agy mellénnyel rendelkezik az ilyen és azt gondolja,hogy mindenkinek ugyanolyan az élete mint az övé.
5/6 anonim válasza:
Én ismerek olyat. Valami akkor meghalt köztük (vagy valaki...), és többé nem találtak vissza egymáshoz. Válás lett belőle.
6/6 A kérdező kommentje:
ha kétértelmű akkor rá lehet kérdezni, nem kell jobban megfogalmaznom szerintem, ha nem érthető kérdezz rá. nem értem a második felét se , köszi a "hasznos" hozzászólást...:/
2012. júl. 23. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!