Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gyerek...

Mi a véleményetek a gyerek színészekről?

Figyelt kérdés
A párom hordja 6 éves kislányunkat kasztingokra.Eddig csak itt Magyarországon de most ki akarja vinni Amerikába is. Hiába mondtam neki,hogy ez hülyeség de Ő állítja hogy az egyik ismerősének a nem tudom kicsodája a filmiparban dolgozik és jó eséllyel indul.Mióta beszél azóta tanul angolul is szóval egyszerre tanulta a két nyelvet. Nagyon féltem mert az én anyám meg kiskoromban szépségversenyekre hordott,nem mehettem ki játszani a bátyáimmal mert elesek vagy valami történik és nem tudok versenyre menni.Egészen addig ment ez amíg 11 évesen beszéltem anyámmal hogy én ezt nem akarom.De a kislányom meg élvezi mert az apja olyanokkal tömi a fejét hogy Ő is bekerülhet olyan filmekbe mint amilyeneket néz a disneyn. Hiába beszélek a férjemmel hogy térjen már észhez több ezer gyerekből választják ki azokat a gyerekeket és nem egy külföldit fognak. És amúgy sincs zöld kártyája semmi nem lehet kiállítani.Szerintetek mit csináljak? Hogy beszéljek még vele?

2012. júl. 21. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy egy gyereket az egyik szülő ki akarja vinni az országból, a másik fél írásbeli hozzájárulása kell. Egyszerűen tagadd meg, ne írj alá semmit.(Sajnos ezt nem kérik általában a határokon).

Ne haragudj, okosabbat nem tudok tanácsolni, gondolom,már minden ésszerű dolgot bevetettél!

A férjed elég furcsa gondolkodású, én sem támogatnám ezt a típusú megmérettetést.

2012. júl. 21. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam! De jön itt nekem az ügyvéd dumával(mert az).Nagyon szép kislányom van és tehetséged,de azt szeretném hogy normális gyerekkora legyen!
2012. júl. 21. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A gyerekszerepeket is el kell valakinek játszania, így szükség van gyerekszínészekre. De ezt csak úgy lehet, ha mindkét szülő közösen egyetért abban, hogy támogatja a gyerekét, aki önszántából akarja csinálni. Nyilván egy gyerek nem tudja magától hogy színészkedhet, így a szülő megmutathatja neki, hogy van erre lehetőség. Ha van a gyerekben tehetség és szívesen csinálja, akkor lehet, de ez egy nagyon komoly döntés, és érzelmileg, fizikailag megterhelő lehet a gyereknek. Pl ha nem őt választják ki, segítneni kell feldolgozni, és ha úgy látod hogy ez neki nem megy inkább keresni más hobbit. És szerintem az egyensúly is fontos, a játék és a szereplések között, majd pedig a tanulásnak is bele kell férnie. Én úgy gondolom hogy ameddig a gyerek játéknak éli meg, addig jó.
2012. júl. 22. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez erdekes... Attol hogy neked rossz elmenyed van rola meg lehet h a lanyod elvezni fogja. De az is lehet h nem. Altalaban a szülök "eröltetik" az ilyesmit. Szerintem nagyon fontos mindig megkerdezni a gyereket h szeretne-e, szivesen csinalja-e de biztos latni is fogod rajta. Ezt jo lenne tudatni a ferjeddel is, mert lehet, jo lenne ha sztar lenne a gyereke, de nem mindegy milyen aron, es ezt az arat elsösorban a lanyodnak kell megfizetnie.
2012. júl. 25. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen gyereknek nem lesz gyerekkora. A szülők pénzhajhászása miatt kirángatják a rendes gyerktársaságból és fejlődésmenetből. Amikor pedig kiöregszik a gyerekszerepekből, nagyot puffan, és úgy járhat, mint a Reszkessetek betörők sztárja, Macaulay Culkin.

[link]

2012. okt. 1. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Jézusom...elolvastad a kérdést....egyébként nem szorulunk rá hogy dolgozzon...
2012. okt. 2. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves 5. válaszoló!

Macaulay Culkin halálhíre egyszerű pletyka volt...

2013. jan. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!