Szeretnék megoldást találni?
Figyelt kérdés
Rossz helyzetben vagyok sajnos. Az itt a probléma hogy sajnos a párommal nem müködik a kapcsolatunk ebben a 3 év alatt jó voltak jó időszakok is de több rossz volt mint jó. Sajnos iszik 6 hónapig nem ivott és sajnos imét inni kezedet és nem tudok már mit csinálni. Van nekem egy 8 hónapos kisfiam. Sokszor bántalmazott a párom fizikailag és lelkileg nem bírom tovább idegileg. Mostanában is kaptam de csak 1-2 pofont. Terhesen is bántalmazott. Sok a veszekedés közöttünk nagyon sok. Odáig fajul hogy veszekszünk és verekedéssé fajulnak a dolgok. Szexuális kapcsolatunk is tönkre ment. Nem tudom mit csináljak. Hova forduljak. Nem tudom hogy meg menthető ez a kapcsolat. Félek minden egyes nap hogy nem e részegen jön haza.2012. júl. 20. 16:00
11/13 anonim válasza:
Oké,és akkor az anyagiak miatt veszélyezteted a gyermeked és magad épségét???Ne hülyéskedj már,nem gondolkozhatsz így!!!!!Én elhiszem ,hogy nem egyszerű ez az egész,de csak egyszer kell erőt venned magadon,meglépni az első lépést és tovább állni.Szépen beszélsz diszkréten a védőnőddel,elmondod neki a helyzetet és majd segíteni fog kiszakadni abból a pokolból( ha valóban a családra,barátokra nem számíthatsz).Aztán amint elcuccoltatok,szépen letiltod a telefont.A tv meg egy dolog.Még mindig jobb havonta pl.10e Ft-ot fizetned a hűségidő lejártáig,mint azt várni mikor támad rád/rátok.Egy felelős anya nem gondolkodhat így,ne haragudj!!!
12/13 anonim válasza:
Második vagyok.
Hát én nem értelek... Inkább megvárod, míg elkezdi verni a gyerekedet is?
Tudod mit, akkor megmondom, mit csinálj:
1. Visszamész a szüleidhez.
2. Besétálsz szépen a rendőrségre, és feljelentést teszel házastársi/élettársi testi erőszak miatt. Látletet egyebeket ők fogják intézni.
3. Kérvényezed a távoltartási végzést.
Az lenne a legkevesebb, hogy fejmosást kapsz a szüleidtől. Most komolyan veszélyezteted inkább magatokat?! A saját gyerekedet?! Normális vagy?
13/13 anonim válasza:
Keress rá a neten, hogy hol van a közeletekben anyaotthon. Menj be és kérdezd meg személyesen. Biztosan segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!