Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék megoldást találni?

Szeretnék megoldást találni?

Figyelt kérdés
Rossz helyzetben vagyok sajnos. Az itt a probléma hogy sajnos a párommal nem müködik a kapcsolatunk ebben a 3 év alatt jó voltak jó időszakok is de több rossz volt mint jó. Sajnos iszik 6 hónapig nem ivott és sajnos imét inni kezedet és nem tudok már mit csinálni. Van nekem egy 8 hónapos kisfiam. Sokszor bántalmazott a párom fizikailag és lelkileg nem bírom tovább idegileg. Mostanában is kaptam de csak 1-2 pofont. Terhesen is bántalmazott. Sok a veszekedés közöttünk nagyon sok. Odáig fajul hogy veszekszünk és verekedéssé fajulnak a dolgok. Szexuális kapcsolatunk is tönkre ment. Nem tudom mit csináljak. Hova forduljak. Nem tudom hogy meg menthető ez a kapcsolat. Félek minden egyes nap hogy nem e részegen jön haza.

2012. júl. 20. 16:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel, megmondják mit tehetsz: [link]
2012. júl. 20. 16:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyféleképpen menthető meg a kapcsolat: összecuccolsz és eltűnsz onnan, amilyen gyorsan csak lehet.

ANYA VAGY, az Isten áldjon meg! Gondolkozz már! Vagy ott akarod megvárni, míg kezet emel a fiadra is?

Nem tudnak befogadni a szüleid, közeli rokonaid? Anyaotthon, stb.? A védőnőtől is kérhetsz segítséget, ha másképp nem megy és jelzed felé a problémát, ő is segíthet valamiféle ideiglenes szállást találni, amíg talpra nem állsz.

Ez a kapcsolat egyedül így menthető. Nem is értem, mit keresel még ott...

2012. júl. 20. 16:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom fel hívni őket. Nem engedélyezett az első szám és az utolsó jelenleg nem elérhető.
2012. júl. 20. 16:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék a szüleimhez menni. Mert egy kicsit problémás lenne. Nem rég költöztünk el annak fejében hogy majd valamit javul a helyzetünk. Most vettünk mindent mert nem volt semmi a lakásban és a tv is be van kötve 2 évre.
2012. júl. 20. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképpen nem maradnék vele, az egy állat, már bocsánat, de bántalmaz egy terhes anyát, aki ráadásul az ő gyermekét várja? Szülői segítség nem lehetséges? Anyaotthon esetleg? Ennél minden jobb, Neked is és a babának is!!
2012. júl. 20. 16:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Anyaotthonra gondoltam. De nem tudom hogy megy ennek a menete. Ha hirtelen menni kell akkor be engednek vagy ez hogy működik?
2012. júl. 20. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnél a szüleidhez menni, inkább szétvereted magad és veszélyezteted a kisbabádat is, mert be van kötve a tv 2 évre. Én ezt nem értem! Egy anyának nem így kellene gondolkoznia!
2012. júl. 20. 16:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Itt nem a tv-ről van szó. Hanem arról hogy minden meg lett csinálva és szétrombolja az egészet az ö önzőségével meg ahogy viselkedik. Már egyszer eljátszota velem ezt fel vettem előfizetése telefont és rám erőszakolta és fizetem miatta 300.000ft-ot úgy hogy 2 db telefont vettünk egy előfizetésre és telefonálgatot. Nekem nincs erre pénzem örülök hogy a számlákat ki tudom fizetni. Nem szeretnék a szüleimhez menni mert nem akarok fejmosásst kapni meg ott keresne leg elösször.
2012. júl. 20. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:

A fejmosás a legkevesebb, azt kibírnád. A szüleid nem tudnak megvédeni tőle? Lehet, hogy még nekik is nekimenne?

Szerintem az anyaotthonnál jobb, ha hazamész, mert ott ottmaradhatsz amíg csak kell. Esetleg még anyagilag is tudnának támogatni.

2012. júl. 20. 16:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Már mondta nekem nem egyszer hogy bántaná őket is. Azért nem szeretnék oda menni.
2012. júl. 20. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!