Szeretnék megoldást találni?
Figyelt kérdés
Rossz helyzetben vagyok sajnos. Az itt a probléma hogy sajnos a párommal nem müködik a kapcsolatunk ebben a 3 év alatt jó voltak jó időszakok is de több rossz volt mint jó. Sajnos iszik 6 hónapig nem ivott és sajnos imét inni kezedet és nem tudok már mit csinálni. Van nekem egy 8 hónapos kisfiam. Sokszor bántalmazott a párom fizikailag és lelkileg nem bírom tovább idegileg. Mostanában is kaptam de csak 1-2 pofont. Terhesen is bántalmazott. Sok a veszekedés közöttünk nagyon sok. Odáig fajul hogy veszekszünk és verekedéssé fajulnak a dolgok. Szexuális kapcsolatunk is tönkre ment. Nem tudom mit csináljak. Hova forduljak. Nem tudom hogy meg menthető ez a kapcsolat. Félek minden egyes nap hogy nem e részegen jön haza.2012. júl. 20. 16:00
1/13 anonim válasza:
Hívd fel, megmondják mit tehetsz: [link]
2/13 anonim válasza:
Egyféleképpen menthető meg a kapcsolat: összecuccolsz és eltűnsz onnan, amilyen gyorsan csak lehet.
ANYA VAGY, az Isten áldjon meg! Gondolkozz már! Vagy ott akarod megvárni, míg kezet emel a fiadra is?
Nem tudnak befogadni a szüleid, közeli rokonaid? Anyaotthon, stb.? A védőnőtől is kérhetsz segítséget, ha másképp nem megy és jelzed felé a problémát, ő is segíthet valamiféle ideiglenes szállást találni, amíg talpra nem állsz.
Ez a kapcsolat egyedül így menthető. Nem is értem, mit keresel még ott...
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom fel hívni őket. Nem engedélyezett az első szám és az utolsó jelenleg nem elérhető.
2012. júl. 20. 16:08
4/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék a szüleimhez menni. Mert egy kicsit problémás lenne. Nem rég költöztünk el annak fejében hogy majd valamit javul a helyzetünk. Most vettünk mindent mert nem volt semmi a lakásban és a tv is be van kötve 2 évre.
2012. júl. 20. 16:10
5/13 anonim válasza:
Én semmiképpen nem maradnék vele, az egy állat, már bocsánat, de bántalmaz egy terhes anyát, aki ráadásul az ő gyermekét várja? Szülői segítség nem lehetséges? Anyaotthon esetleg? Ennél minden jobb, Neked is és a babának is!!
6/13 A kérdező kommentje:
Anyaotthonra gondoltam. De nem tudom hogy megy ennek a menete. Ha hirtelen menni kell akkor be engednek vagy ez hogy működik?
2012. júl. 20. 16:12
7/13 anonim válasza:
Nem szeretnél a szüleidhez menni, inkább szétvereted magad és veszélyezteted a kisbabádat is, mert be van kötve a tv 2 évre. Én ezt nem értem! Egy anyának nem így kellene gondolkoznia!
8/13 A kérdező kommentje:
Itt nem a tv-ről van szó. Hanem arról hogy minden meg lett csinálva és szétrombolja az egészet az ö önzőségével meg ahogy viselkedik. Már egyszer eljátszota velem ezt fel vettem előfizetése telefont és rám erőszakolta és fizetem miatta 300.000ft-ot úgy hogy 2 db telefont vettünk egy előfizetésre és telefonálgatot. Nekem nincs erre pénzem örülök hogy a számlákat ki tudom fizetni. Nem szeretnék a szüleimhez menni mert nem akarok fejmosásst kapni meg ott keresne leg elösször.
2012. júl. 20. 16:20
9/13 anonim válasza:
A fejmosás a legkevesebb, azt kibírnád. A szüleid nem tudnak megvédeni tőle? Lehet, hogy még nekik is nekimenne?
Szerintem az anyaotthonnál jobb, ha hazamész, mert ott ottmaradhatsz amíg csak kell. Esetleg még anyagilag is tudnának támogatni.
10/13 A kérdező kommentje:
Már mondta nekem nem egyszer hogy bántaná őket is. Azért nem szeretnék oda menni.
2012. júl. 20. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!