Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem fürdik meg a baba egy...

Ha nem fürdik meg a baba egy nap, már sz@r anya vagyok?

Figyelt kérdés

1 hónapos a kicsim.

Nyár van, megyünk esténként sétálni, kimozdulunk a gyerekekkel.

Előfordult, hogy később érünk haza, így a kicsinek kimarad az esti fürdés.

Természetesen a nap folyamán többször áttörölgetem, tehát nem koszos:)

Anyám is itt lakik, este bejött a szobába, ahogy megjöttünk és felszólalt a gyerek érdekében, hogy fürdessük meg, mert már 2 napja kimaradt.

Szerintetek is szar anya vagyok?

2012. júl. 20. 09:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

1 hónapos.Áttörölgetted,peluscserekor popsitörlővel letörlöd,nem koszos.

Nem lesz semmi baja ha nem vizben áztatva van,hanem 1-1 nap törölgetve csak.

2012. júl. 20. 09:45
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagy szar anya, de tessék naponta fürdetni. A napirend nagyon fontos, és úgy sétáljatok, hogy időben haza érjetek.
2012. júl. 20. 09:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fontos a napirend, de fontos a két másik gyerekem is, akiknek pedig a többi program fontos, a kicsi pedig nagyokat alszik a babakocsiban, jobban, mint otthon a szobában.
2012. júl. 20. 09:47
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Ha egyszer egyszer kimarad nem lesz belőle semmi, mi is vagyunk hogy heti 1x későn érünk haza, mert be aludt a kocsiban, nem keltem fel azért hogy fürödjön, akkor alazik reggelig, de 2 nap már nekem sok lenne, mert ha nem fürdött este, másnap reggel letusoltatom, mert csak a pelenkában van egész nap, vagy a nagy tiszta kosz a játszótértől, a talpa a szandiban csupa kosz.

Azért a törlőkendős áttörölgetés nem ugyan az, mint a fürdés, tusolás!

Pláne így nyáron van hogy 2-3 naponta hajat mosok neki, mert izzad!

2012. júl. 20. 09:49
 5/15 anonim ***** válasza:
29%

Abszolút nem vagy szar anya.

És nem tudom, hogy ez mennyire vígasztal, de németeknél a gyerek hati egyszer lesz fürdetve. (Nem a levegőbe beszélek, bébiszitter vagyok egy német családnál.)

2012. júl. 20. 09:50
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Ha 1-1 este kimarad, mert elaludt, az nem a világ vége valóban, de 2 nap. Én két nap után azért reggel lefürdetném. A letörölgetése nem ugyanaz.

De tiszteletben tartom, ha másképp gondolják mások.

2012. júl. 20. 09:53
 7/15 A kérdező kommentje:

4-es!

Nem tudom, olvastad-e, hogy 1 hónapos babáról van szó!

5-ös!

Tudom, én is dolgoztam Németországban.

Egész napos meló utána este a munkatársnőm, kifestette a szemét beparfümözte magát és ment randira.

2012. júl. 20. 09:54
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Magyarországon szokás naponta fürdetni.

De ha nem koszos,nem lesz baja tőle.

Ne hangoztasd,és kész.

2012. júl. 20. 09:56
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
Anyukád is igazán megfürdethette volna ha látja hogy neked nem marad energiád fürdetésre a másik 2 gyerek mellett.
2012. júl. 20. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyen pici baba nem koszos.Én azért fürdetem minden este,mert felfrissül.De ha egy nap kimarad nem csinálok belőle botrányt,bár eddig még egy nap sem maradt ki,mivel csak kéthetes a kislányom.Nem nem vagy rossz anya.Legalábbis emiatt nem.Ma azért fürdesd meg.

Gratulálok a gyerekekhez!:)

2012. júl. 20. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!