Ha nem fürdik meg a baba egy nap, már sz@r anya vagyok?
1 hónapos a kicsim.
Nyár van, megyünk esténként sétálni, kimozdulunk a gyerekekkel.
Előfordult, hogy később érünk haza, így a kicsinek kimarad az esti fürdés.
Természetesen a nap folyamán többször áttörölgetem, tehát nem koszos:)
Anyám is itt lakik, este bejött a szobába, ahogy megjöttünk és felszólalt a gyerek érdekében, hogy fürdessük meg, mert már 2 napja kimaradt.
Szerintetek is szar anya vagyok?
1 hónapos.Áttörölgetted,peluscserekor popsitörlővel letörlöd,nem koszos.
Nem lesz semmi baja ha nem vizben áztatva van,hanem 1-1 nap törölgetve csak.
Ha egyszer egyszer kimarad nem lesz belőle semmi, mi is vagyunk hogy heti 1x későn érünk haza, mert be aludt a kocsiban, nem keltem fel azért hogy fürödjön, akkor alazik reggelig, de 2 nap már nekem sok lenne, mert ha nem fürdött este, másnap reggel letusoltatom, mert csak a pelenkában van egész nap, vagy a nagy tiszta kosz a játszótértől, a talpa a szandiban csupa kosz.
Azért a törlőkendős áttörölgetés nem ugyan az, mint a fürdés, tusolás!
Pláne így nyáron van hogy 2-3 naponta hajat mosok neki, mert izzad!
Abszolút nem vagy szar anya.
És nem tudom, hogy ez mennyire vígasztal, de németeknél a gyerek hati egyszer lesz fürdetve. (Nem a levegőbe beszélek, bébiszitter vagyok egy német családnál.)
Ha 1-1 este kimarad, mert elaludt, az nem a világ vége valóban, de 2 nap. Én két nap után azért reggel lefürdetném. A letörölgetése nem ugyanaz.
De tiszteletben tartom, ha másképp gondolják mások.
4-es!
Nem tudom, olvastad-e, hogy 1 hónapos babáról van szó!
5-ös!
Tudom, én is dolgoztam Németországban.
Egész napos meló utána este a munkatársnőm, kifestette a szemét beparfümözte magát és ment randira.
Magyarországon szokás naponta fürdetni.
De ha nem koszos,nem lesz baja tőle.
Ne hangoztasd,és kész.
Az ilyen pici baba nem koszos.Én azért fürdetem minden este,mert felfrissül.De ha egy nap kimarad nem csinálok belőle botrányt,bár eddig még egy nap sem maradt ki,mivel csak kéthetes a kislányom.Nem nem vagy rossz anya.Legalábbis emiatt nem.Ma azért fürdesd meg.
Gratulálok a gyerekekhez!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!