Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit tud a petevezetek...

Ki mit tud a petevezetek elköteseröl?

Figyelt kérdés
Ezen a megoldason gondolkodom, de hianyosak az ismereteim. Megirnatok, hogy ti mit tudtok?
2009. júl. 14. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A családomban többen is megcsináltatták. Problémájuk nem volt. (Én nagyon jól bírom a gyógyszert így 3 gyerek után is inkább ezt szedem)
2009. júl. 14. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia, irnal konkret infot? Gondolok itt arra, hogy mekkora mütet is ez? Idöben pl.? Utana mennyire labadozik az ember? Korcsoport meghatarozasrol is hallottam... En 34 vagyok. Jelenleg mennyibe kerül? stb.

Köszönöm elöre is. :)

2009. júl. 14. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Anyukám csináltatta meg már jó pár évvel ezelőtt (már vagy 10-15), így ilyen részletekre nem emlékszem.

Azon viszont meglepődtem, hogy utána is van menses, én azt hittem nem lesz...

Szerintem nem nagy műtét, azt hiszem laporoszkópiával csinálják, és szerintem max 1-2-3 nap kórház.

A nődokid biztos pontosabbat tudna mondani

2009. júl. 14. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Másnap már hazaküldenek a kórházból, tulajdonképp nincs lábadozás.

3 gyerek vagy 35 éves kor után lehet megcsináltatni. 50-60 ezer forintba kerül. Az OEP tudtommal nem támogatja, csak speciális esetben. (Amikor egy újabb terhesség életveszélyes állapotot idézne elő)

2009. júl. 14. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem ingyen csinálták,25évesen a császárműtétkor kértem.jó,mert nem kell védekezni.de vissza fordíthatatlan,de lombik program lehet.
2009. aug. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!