Mennyit kell fizetni a petevezeték elkötéséért, ha nem orvosi indokból csinálják?
Köszönöm szépen. Időközben én is utánaérdeklődtem a kórházban, úgyhogy leírom, hátha érdekel valakit. Bárki megcsináltathatja, aki elmúlt 18. 18-26 év között 6 hó várakozási ( vagy inkább mondjuk úgy, gondolkodási ) idő van, 26 év felett 3 hó. Ezalól kivétel, ha egyéb műtétre is sor kerül, mert akkor egyúttal ezt is megcsinálják. Ilyen pl. a császár is.
Ha nincs orvosi indikáció, akkor fizetős, és valóban, kórháza válogatja, hogy mennyit kell fizetni. Orvosi indok alapján ( tehát amikor nem családtervezési céllal kéri a nő ) a TB fizeti. Sajna azt nem kérdeztem, hogy mennyi lenne nálunk, mert menet közben kiderült, hogy nálam fennáll az orvosi indikáció, úgyhogy a császárral elvégzik. Ja, és még egy fontos dolog: házasságban élő nő esetén kell a házastárs beleegyező nyilatkozata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!