Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Róza névről?

Mit gondoltok a Róza névről?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyanokat hallottam róla, hogy túl öreges, régies, pedig szerintem nagyon szép név. Szerintetek?

2012. júl. 18. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, és adnám is. Nem tartom egyáltalán öregesnek:)
2012. júl. 19. 10:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Először mikor hallottam kislánynak nekem is fura volt. Azóta már 15 éves nagylány, és nagyon tetszik már a név.

Szerintem a Rózsa öreges, a Róza kortalan.

Sokkal jobb mint a Rozália, Rozi, Rózsa nevek.

Ismeretségben 2 kislány viseli ezt a nevet, első vagy második névként, és itt és más oldalakon is olvastam, mostanában többen adják. Még nem tucat név, de már ismerik az emberek.

Adjátok bátran! Mindig van, lesz olyan ember akinek nem fog tetszeni egy név. Az a lényeg, hogy nektek a szűk családnak tetszen!

2012. júl. 19. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is öreges, nekem egyáltalán nem tetszik.

Rozália, Rózsa hasonlóképpen nem jönnek be.

2012. júl. 19. 21:43
 14/14 anonim válasza:
A Róza jó név. Nem öreges, és nem régi. Orosz. Ezért tűnik réginek. Nyilván azokban az időkben nevezték így a baba korú lányokat. Mára azért ritkább, mert azokat az időket már elhagytuk. Magyar változata a Rózsa.
2016. szept. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!