GYED után hogyan tudok visszamenni dolgozni?
Még a GYED lejárta előtt legalább másfél hónappal szólj, hogy visszamennél, mert ugye lehet, hogy akit felvettek a helyedre, az felhasználja a felmondási időt, neki is kell új munkahelyet találni. Javaslom, hogy a GYED lejárta után még vedd ki a szabidat, ami összegyűlt a két év alatt, ezzel is időt adsz a helyeden lévőnek, meg te is még otthon lehet pár hétig. Na most, GYED után három hónapra kell, hogy visszavegyenek, utána felmondhatnak neked, de persze indoklással.
Én is vissza fogok menni, igaz, hogy nekem akkor még nem jár le a gyed-em, mert a fiam októberi, de én pont, hogy a nyáron akarok dolgozni, és augusztusban kiveszem a szabimat, amikor a bölcsiben szünet van, aztán fel is mondok, csak ahhoz kell visszamennem, hogy megkapjuk a lakáshitelt, aztán én egyetemre fogok járni nappalira. De a lényeg az, hogy vissza kell venniük. És gondolj a bentmaradt szabidra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!