Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babát vállalni azért mert...

Babát vállalni azért mert elértem a kritikus kort? Boldogok leszünk?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, mindenki nyaggat, hogy ideje babázni, mert kifutok az időből. Valahol tudom, hogy igazuk van, de nem vagyok biztos benne, hogy elég érett vagyok hozzá. Most végeztem a sulival, munkát szeretnék találni, élni szeretném egy kicsit az életemet. Párom is csak azért szeretné most a babát, mert később nagyobb lesz a kockázat és aggódik.

Nem tudom, hogy később melyik döntésemet bánom meg, ha vállalunk babát, vagy ha nem.

Volt olyan aki engedett az "unszolásnak"?

Megbánta? Nem bánta meg? Tudom, hogy az én problémámat nem oldhatjátok meg, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2012. júl. 17. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

semmi kritikus nincs a korodban :) én 30 évesen szültem először,33 évesen 2.szor,most leszek 35 addigra meglesz a 3.

előtte elértem amit akartam,40 után meg jöhet a többi terv.

ja és semmi kockázat nyugi! 35 alatt nincs nagyobb kockázat egy 20 éves vagy egy 30 éves anyukánál.

ne engedj az unszolásnak,senki részéről. én azt vallom akkor kell szülni amikor minden gondolatodat és vágyadat elhomályosítja a gyerek utáni vágy.

2012. júl. 17. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a kommenteket, de NE!

Ne vállalj addig babát, amíg te nem készültél fel rá!

Én 29 éves koromig rettegtem, nehogy teherbe essek, annyira nem akartam.

34 évesen szültem az elsőt ( 31 éves korom óta változott meg bennem valami ezzel kapcsolatban), és nem bántam meg. A babám makkegészséges!

Azt bántam volna meg, ha akkor szülök, amikor lelkileg nem vagyok rá felkészülve.

2012. júl. 17. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!