Lány babák anyukái! Ti milyen nevet adtatok vagy adtok a porontyotoknak és hogy fogjátok azt becézni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból...Írjatok minél többen légyszi!Előre is köszönöm a válaszokat.2009. júl. 13. 17:26
21/26 anonim válasza:
Melitta Dora lesz a dragank. Metti-nek vagy Dori-nak fogjuk becezni.
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ mindenkinek!És a kilencedik válaszolómnak szeretném üzenni,hogy egyáltalán nem haragudtam meg a véleményedet elmondhatod nyugodtan,de Te se haragudj meg az enyémért:számomra a poronty egy aranyos kis szó.Nem tudom úgy felfogni mint valami gusztustalan becézést.Viszont csirkének nem becézném a gyermekemet.Köszi.
2009. júl. 14. 17:59
23/26 anonim válasza:
Macicsibe anyukája vagyok! Igazad van, ízlések és pofonok, tényleg nem akartalak bántani, de nekem nagyon negatív hangzású ez a szó, de teljesen egyetértek veled, valaki meg így nem hívná a gyerekét. Egy kígyóbűvölő meg biztos drága kis csúszómászómnak hívja! :-)))
24/26 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom neve: Dorina. Dorcsinak becézzük.
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. júl. 15. 21:42
26/26 anonim válasza:
Májusba született a lányom a neve Kíra.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!