Lány babák anyukái! Ti milyen nevet adtatok vagy adtok a porontyotoknak és hogy fogjátok azt becézni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból...Írjatok minél többen légyszi!Előre is köszönöm a válaszokat.2009. júl. 13. 17:26
11/26 anonim válasza:
Az én kislánykám Kloé, és Klo-nak, Kokonak becézzük :-)
12/26 anonim válasza:
Most kisfiam született, de ha a következő lány lesz, a kata nevet kapja majd. Ez azért tetszik nekünk, mert nem lehet agyon becézgetni. A Katalint igen, de a atát nem annyira és nem is engedném, mert nekem kimondottan így tetszik ez a név. Viszont vannak olyan nevek, amik becézgetve szebbek.
13/26 anonim válasza:
Na látom, nem igazán sikerült normálisan leírjam. Szóval Kata! :)
14/26 anonim válasza:
Nekem a 2.dik gyerekem lány és Elizabett a neve becézve Liza, Eliza.
15/26 anonim válasza:
Boglárka a kislányom, Bogi, Bogica, Bogicica a keresztnévhez kötődő becézés. (persze gondolom, hogy nagyobb korában már mások lesznek, picinek pl. aranyos a Bogicica, de később már ciki lenne neki)
16/26 anonim válasza:
A lányom Amina. Aminak becézzük.
17/26 anonim válasza:
2 fiam van, ha kislány lett volna akkor az Emília nevet kapta volna, és Emili-nek becéztük volna. :)
18/26 anonim válasza:
Most kisfiam született, így a lánynév megmaradt a kistesónak. Ha Ő lány lesz, akkor a Villő nevet kapja. Becézni nem nagyon kell, de lehet hívni Vivinek.
19/26 anonim válasza:
Mi kislányunk Emma Róza és jövő héten 24-én lesz 4 hónapos.:-) Emmácskának, Emikének szoktam becézni de volt hogy Rozicskának is hívtam anyukám jót nevetett rajtam, mert Emmát használjuk és fura volt hallani.
20/26 anonim válasza:
Én még nem tudom, hogy lány lesz-e, de a Georgina nevet nagyon megszerettem, és Ginának fogom becézni. Most még csak Babaként emlegetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!