Gyeden lévő kismamák! Ti kitöltötték már az az adóterhet nem viselő járandóságok figyelembevételéről szóló nyilatkozatot? Ki fogjátok vagy sem? Vissza kell küldeni? Hová?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 09:49
1/3 anonim válasza:
Igen, kitöltöttem. 2-t is. Az egyiket a munkáltatóm töltötte ki, a másikat én. Ezt vissza is küldtem a területi eg. pénztárhoz, mert tőlük is kaptam.. Ja! Rajta van, ha nem küldöd vissza, hogyan fognak szankcionálni. Nem nagy dolog kitölteni és biztosabb, ha vissza is küldöd.
2/3 anonim válasza:
Ki kell tölteni. Rajta van, hogy hova kell visszaküldeni, de amúgy a területi OEP-hez!
A visszaküldési határidő aug. 31 volt, én szeptember közepén kaptam meg. Nem baj, ha késik, de küldd vissza mindenképpen!
3/3 anonim válasza:
Nem tart semeddig kitölteni, pláne ha a szankciókat figyelembe veszed. Abban az esetben, ha a munkáltató kifizetőhely, akkor nekik kell visszaküldeni, legalábbis nekem oda kellett küldenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!