Anyukák, akik több éve (5-10) vagytok együtt párotokkal most is ugyan olyan jól érzitek magatokat a kapcsolatban mint előtte? Megkapjátok most is a figyelmet, a szeretetet (szerelmet), kevességet, esetleg egy kis romantikát?
Az előzőekhez képest a mi kapcsolatunk kicsit fiatalabb, nekünk ez a 7. évünk.:) De volt rosszabb is, a tavalyi! Ebből 3 éve vagyunk amúgy házasok.
Amikor összejöttünk, miénk volt a tökéletes kapcsolat, de tényleg. A férjem volt a nagy Ő minden tekintetben. Most pedig ennek a férfinak teljesen az ellenkezője. Nem szeret, nem foglalkozik velem, önző, nem tisztel, mint nőt és nem tisztel, mint anyát sem. Ha lenne hová mennem a kisfiammal, már nem lennénk együtt.:(
Tudom, hogy miért alakult így, sajnos nagyon függ a családjától, mert neki az apja, anyja, öccse a családja, nem pedig a felesége és a fia, mindig is ők voltak a fontosabbak és nagyon sok helyzetben bizonyította is. Én már belefáradtam az állandó próbálkozásba, hogy megoldjuk a dolgokat, megértő, szerető felesége voltam, aki ad a külsejére, az ágyban sem hanyagolta el, rendet tart a házban, de cserébe csak a vitát, a veszekedést kaptam, meg néhány ökölbe szorított, felemelt kezet. Hát, köszönöm, már megoldani sincs kedvem.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!