Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogyasztanátok alkoholt a...

Fogyasztanátok alkoholt a helyemben? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Van egy 8hónapos fiam,aki még reggel este szopik(jobb esetben),és lehet hogy terhes vagyok.Csak 20án kéne megjönnie(addig hiába tesztelek),de az összes terhestünetet érzem.18án lesz egy szülinapi partim,és arra lennék kíváncsi ihatnék e 1-2 esetleg 3pohárka pezsgőt?Persze miután este megszoptattam(elaltattam)a babám.
2009. júl. 13. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem fogyasztanék.
2009. júl. 13. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! szerintem 1 pohár pezsgőtől nem lesz semmi baj, de a kisfiadnak se neked, még akkor sem ha tényleg terhes vagy.
2009. júl. 13. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Én fogyasztanék, nem lesz tőle semmi bajuk.
2009. júl. 13. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Égetett szeszt,töményeket nem szabad inni,bort,sört,pezsgőt egy két pohárkával nyugodtan lehet.Mondjuk én voltam ugy hogy fél pohár bortól ugy beszédültem meg bealudtam hogy ha még egy pohárral meg kellett volna innom,tuti berúgok,ugyhogy ha pár kortyot is beérzel akkor inkább ne erőltesd.Pezsgőt ittam elég sokszor,még a 9.hónapban is pár kortyot,senkinek semmi baja.
2009. júl. 13. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze a könnyebb piától (kis bor, pezsgő) nem lesz bajotok. Amúgy előtte csinálhatsz egy tesztet, ha jobban szeretnél megbizonyosodni a kistesóról. Nem baj, ha hamarabb csinálod! Ha nem mutat semmit, akkor vagy nincs baba, vagy még nem ágyazódott be, addig pedig neki sem árt a kis pezsgő!
2009. júl. 13. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kis mennyiségű és jó minőségű italtól biztosan nem lesz baj, de szerintem inkább egy pohár legyen, ne három... Plusz tényleg jó minőségű legyen, mert a pancsolt italok is árthatnak (szerintem így lehetséges hogy fél pohártól "beájul" az ember, de volt ismerősöm aki 1 üveg ilyen bortól merevrészeg lett - na az az ital nem sok szőlőt látott)... Jó bulizást, boldog szülinapot!
2009. júl. 13. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A fél pohár bor ami a fejembe szállt egy nagyon erős márkás spanyol bor volt.
2009. júl. 14. 07:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
ja,és mellesleg az orvos tanácsára ittam,merthogy jó a vérképre egy pohárka néha
2009. júl. 14. 07:32
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi :-)

tesztet nem érdemes előtte csinálni,mert az van rajta,hogy az elmaradt mensi után 1nappal érdemes megcsinálni.

csak és kizárólag pezsgőre gondoltam,szerintem is csak 1pohár lesz,mert ugye már másfél éve nem ittam,biztos kiüt majd az is :-)

2009. júl. 14. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!