Evelin, vagy Evelina? Melyik a jobb?
De igen, a Nedda is tervben volt és az Imola is, de Evelin győzött, hiába mondott anyukám csúnyákat róla. :)
Az Imolát egyébként megtartjuk a következő kislánynak, ha kislány lesz. :D
Köszönöm a véleményeket, akkor ez most már száz százalék lesz!!! De jó, úgy örülök! :D
Én a helyedbe a Nedda mellett döntöttem volna. Nagyon különleges név.
22:05-ös voltam.
10:06-os vagyok.
Én arra szavaznék:-). Nagyon szép név, Tőled hallottam először és nagyon tetszik és szerintem jobban illene a kislányotokhoz.
10:06 és 18:22-es vagyok.
Ne Imolával győzd meg, hanem a Neddával:-) Nem az Imolát nem tudja kimondani?
De igen. Micsoda memória! :D Ki tudja mondani, csak olyan kis béna: Jémola. :D
Igen, én is a Neddára gondoltam, hogy azzal fogom meggyőzni, a "vagy imola" arra vonatkozott, hogy ha "a következő lány lesz... vagy Imola", akkor fogom meggyőzni a Neddáról, vagy is megpróbálom. Na jó, ez kicsit bonyira sikerült.
De az első most már Evelin marad, már megszoktam, legalább egy hónapja így beszélek róla. Már anyunak is így mondom, az meg fintorog rá, hogy cigánynév, de ez van. Vagy megszokja, vagy megszökik. :D Egyébként meg egyáltalán nem cigánynév, mert francia-angol-kelta eredetű. Nem úgy, mint pl a Manyi. :)
Igen, megjegyeztem:-) Egyébként a Te neved is tetszik:-) De végre el lett döntve. Ha később született volna a kislányunk és illett volna a vezetéknevünkhöz, felvetettem volna a páromnak:-)
Jó babavárást és nincs baj az Evelinnel sem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!