Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért álmodtam ezt? Ma reggelr...

Miért álmodtam ezt? Ma reggelre azt álmodtam, hogy kb.10 terhességi tesztem is pozitív lett.

Figyelt kérdés
Nem értem ezt az egészet. Per pillanat egyáltalán nem vágyom gyerekre. Meg is teszek ezért mindent. De az álmom óta olyan rossz érzésem van.
2009. júl. 12. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a lényeg egészen, hogy mit álmodtál, hanem, hogy hogyan érezted magad közben, milyen volt a hangulat. Ha erre vissza tudsz emlékezni, előjön az érzés, arra is rá tudsz jönni (én rá szoktam), hogy miért azt álmodod. Mert ez ugye lehet csomó minden, régi élmények, akár rejtett vágyak, félelmek, tervnek felhozza az agyad, biológiai figyelmeztetés, bármi. Az agyad okos, gondold végig :) Nálam az is szokott számitani, mit álmodok még köré, milyen szineket, helyeket, embereket. Van, hogy a képeknek semmi közük annak, amit valójában jelentenek, de ehhez kell némi önismeret, hogy tudd, mikor milyen érzés mit hoz elő belőled, mit jelent.
2009. júl. 14. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel nem vágysz babára ,valószinű a tudatalattid játszik veled.Én is szoktam a félelmeiről álmodni.
2009. júl. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!