Furcsa dolog történt velem. Az éjjel azt álmodtam hogy pozitív lett a terhességi tesztem. Még várok a megcsinálásával, hogy tutit mutasson. Járt már valaki így hogy megálmodta az eredményt?
Igen.A múlthéten.Éreztem is valamit a hasamban,persze álmomban.Nem teszteltem még én sem,mert nyillaldosik a derekam,s gondolom azért mert meg akar jönni.
Hányadik napnál tartassz?
Én is megálmodtam. decemberben volt az álom, januárban pedig pozitív lett a teszt! :)
7-8 hetes kismama :)
Hát én is megálmodtam a pozi tesztet de nekem azóta sem lett az :(
De neked szorítok hogy pozi legyen :)
Érdekes ez a téma. Én pár napja vettem észre néhány terhességi tünetet, csináltam tesztet, negatív lett. :(
Nem akartam elmondani a páromnak, de aztán 2-3 nap múlva elmesélte, hogy azt álmodta, megint terhes vagyok. Akkor mondtam el neki, hogy vettem tesztet.
Én is így voltam, azért csináltam meg a tesztet, mert éjjel azt álmodtam, hogy pozitiv lett, ezért reggel nagy nehezen visszatartottam és a munkahelyemen beérve elszaladtam tesztért, és tényleg pozitiv lett!
11 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!