Ti melyik nevet választanátok?
Lőrincet leginkább, de akkor már sorrend! :D
1. Lőrinc
2. Ábel
3. Marcell
De legyen a Lőrinc! Ez jó, az Ábel meg közömbös, a Marcell meg szerintem egyáltalán nem jó név:P
1.Marcell
2.Ábel
3.Lőrinc
Marcell, nagyon szép név és a Marci becézés pedig nagyon édes.
Ábel,ahogy valamelyik válaszadó írta,nekem is kicsit közömbös.Olyan duci,lusta,macis fiút képzelek belé.Nem mondom,hogy nem tetszik,mert az hazugság lenne,inkább semleges.Nem ájuldozok,ha meghallom ezt a nevet-mint a Koppány,Brendon stb neveknél-de azért nem toplistás.
Lőrinc,na ez nem tetszik.A pontos indokot nem tudom,talán olyan túl régies...A Lóci becézés aranyos,de max 3 éves korig.
36hkm
Köszönöm!
Úgy látom, hogy eddig a Marci a befutó. :)
A Mártont (sajnos?) egyáltalán nem szeretem.
Egyértelműen a Marcell tetszik a legjobban. Kisfiamnál is esélyes volt a részemről, de a férjem leszavazta, ill. végül abban maradtunk, hogy ritka nevet választunk a gyerekeknek.
Ábel: nem tetszik. Felénk nagyon gyakori név mostanában, 5 Ábelt is ismerek 3 év alatti korosztályban.
Lőrinc: A Barátok közt-ös N. Kristóf kisfia ugrik be róla, abszolút nem tetszik, mint név.
Előző vagyok: a Márton nekem sem tetszik.
Vezetéknévként igen, de keresztnévként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!