Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik babakocsival...

Anyukák akik babakocsival jártok vásárolni szoktatok bevásárlókosarat venni, vagy a kocsiba pakoltok? Amelyik üzletben nincsen csak bevásárlókocsi ott hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Én mindig kénytelen vagyok a lányommal bevásárolni. A Közeli Sparban nem szólnak ha nem veszek bevásárlókosarat,hanem a kocsi aljába pakolok. De volt már hogy más áruházban szóltak érte(Profi).

Viszont pld az Aldiban nincs bevásárlókosár csak bevásárlókocsi,ilyenkor hogy oldjátok meg ha babakocsival mentek?

2012. júl. 11. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha van kiskosár, akkor abba pakolok. A karomra akasztoma kosarat és úgy tudom tolni a babakocsit. Ha nincs kosár, akkor pedig a kocsi tetejére pakolok. Az aljába soha nem pakolnék. Egyébként én is a Sparba járok.
2012. júl. 11. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:
En mindig a babakocsi kosaraba pakoltam ha vasarolni mentunk hetkozben a kisfiammal. Igaz kulfoldon elunk es itt is lopnak de nekem meg eszembe sem jutott, hogy barki meggyanusitana emiatt. De most, hogy lattam a kerdest elgondolkodtam. Habar biztonsagi ort nem lattam errefele a szupermarketekbe csak egyet aki ott ult vagy allt a csipogo kapunal a kijaratnal. Gondolom az nem engem figyelgetett. Pedig voltam aldiba, tescoba, meg a baba boltokba is oda pakoltam a gyerek ruhait jatekait amit vettem. Soha nem szollt senki. A kasszanal kipakoltam es kifizettem aztan visszapakoltam.
2012. júl. 11. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Bocsi kicsit off leszek akik azt írták hogy a babakocsi aljába soha nem pakolnának, miért írták ezt? Úgy értem mit gondolnak hogy miért nem? Emiatt mert akkor lopással vádolják meg őket? Vagy soha nem is próbálták?
2012. júl. 11. 15:33
 14/19 A kérdező kommentje:

Ez nekem is furcsa,mert szoktam a kocsi aljába pakolni,meg kosárba amit a kocsi tetejére teszek.

Mindig én intézem a gyerekkel a bevásárlást,mert nincs akire hagyhatnám,a férjem meg látástól mikulásig dolgozik!

Néha olyanok vagyunk mint a málhás ló!:)

A hordozó már nem igazán jó ötlet mert a lányom 16kg. Néha elmegyünk kocsi nélkül is de abban nincs köszönet!

Aki azt írta hogy ültessem át a bevásárlókocsiba attól kérdezem hogy a babakocsit hová tegyem???

2012. júl. 11. 15:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy a szükség törvényt bont dolog erre is jellemző mert nyilván ha másnak is 2 kicsi gyereke lenne és nem 2 percre lakna a bolttól és nem tudna minden héten egyszer autóval vagy a férjével nagybevásárolni akkor gondolom csak megoldaná valahogy a vásárlást, és biztosan nem úgy hogy 5ször fordulna csak azért hogy ne kelljen alulra pakolni.
2012. júl. 11. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Én azért nem pakolnék az aljába, mert félek, hogy az eladó vagy a biztonsági őr kínos helyzetbe hozna a többi vásárló előtt.
2012. júl. 11. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem kell okvetlenül valamiért boltba menni, akkor ritkábban egy nagyobb bevásárlás autóval kényelmesebb, akkor meg nem kell babakocsi. És lehet a bevásárlókocsiba ültetni.
2012. júl. 12. 09:44
 18/19 A kérdező kommentje:

Jó annak akinek van autója,de sajnos nekünk nincsen! A férjem meg 12-16órákat dolgozik,van hogy szombaton is,nem fogom vasárnap a bevásárlással nyaggatni!

Sajnos én kénytelen vagyok mindent magam intézni,de nem panaszkodom!:)

2012. júl. 12. 12:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekünk sincs autónk és az én párom is dolgozik,nem ér rá még azzal is foglalkozni,hogy engem kísérgessen a boltba.Tudod én senki kesvéért nem szakadnék meg,hogy még bevásárló kosarat is vigyek,főleg ha sok mindent kell vennem.Ha meg valaki egyszer lopással gyanúsítana meg nem én kerülnék kínos helyzetbe hanem ő,mert tennék róla.
2012. júl. 12. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!