Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 koruli anyukak! Ti voltatok...

30 koruli anyukak! Ti voltatok mar emlo ultrahangon?

Figyelt kérdés

Kulonlegesebb problemam nincs, de gondoltsm a biztonsag kedveert azert megcsinaltatom...

Aki volt mar tapaszralat?

Azert uh-ra megyek mert azt hallottam h 30-40 ev kozott az uh pontosabb( a szovetek miatt).

2012. júl. 11. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, 35 vagyok, és a szoptatás vége után még 9 hónappal is szivárgott a tej, a nőgyógy. javasolta, hogy a biztonság kedvéért csináltassak egy uh-t.

Szerencsére minden OK volt.

Semmi különös maga a vizsgálat, megtapizzák a ciciket, utána uh, nekem a hónalj-nyirokmirigyeket is megnézték.

2012. júl. 11. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Évente járok,mert több mellrákos rokonom volt/van,és az uh jobb mint a mammográfia kis mellnél.

cisztám már volt,elmúlt szerencsére.

Semmi extra,felülről leöltözöl,nekem hónaljnál is nézik mindig,sikositószerűvel beken,és huzogatja rajtad a gépet,nem fáj,nem kellemetlen (najó,télen hideg kicsit)

2012. júl. 11. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Voltam. Engem azért küldött a doki, mert a mammográfiához túl kicsi a mellem, nem tudták volna befogni a gépbe. UH nem volt kellemetlen egyáltalán.
2012. júl. 11. 09:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valszokat!
2012. júl. 11. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
En is voltam mar ketszer 32 es most 34 evesen. Kulfoldon elunk es a ceg ahol dolgozom 2 evente fizeti a noknek a mell ultrahangot es a ferfiaknak a here vizsgalatot magan uton. Evente pedig a bor vizsgalatot. Igy mindig kapok ertesitot a cegtol es megyek. :)
2012. júl. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!